HOROSCOP: Cum scapi de stres, în funcţie de zodia ta

Zodia ta îţi poate dezvălui antidotul care te scapă de stres sau care te ajută să îl atenuezi.

RomaniaTV.net
06 feb. 2018, 10:51
HOROSCOP: Cum scapi de stres, în funcţie de zodia ta

LEU

Încrezătorul Leu e cel mai fericit atunci când se află în lumina reflectoarelor.

El se va preface deseori că nu e stresat, dar nu e deloc aşa. Deoarece natura lui protectoare îl poate determina să-şi asume o mulţime de responsabilităţi, Leul devine extrem de stresat. El va trebui să se echilibreze prin distracţie, mergând la o petrecere, cântând, dansând sau mergând la un spectacol de comedie.

Citeşte şi Horoscopul complet al lunii Februarie. Astrologul Adrian Bunea ne spune ce ne rezervă astrele VIDEO

FECIOARA

Fecoara gândeşte prea mult. Bagă totul la cap şi analizează întotdeauna, aşa că tinde să fie foarte critică, mai ales cu ea însăşi.

Din această cauză devine stresată şi nu poate scăpa de gândurile ei. Orice activitate care pur şi simplu o poate face să se simtă curată în minte este ideală pentru a scăpa de stres. Ar trebui să îşi facă timp pentru a-şi explora senzualitatea şi pentru a se cunoaşte mai bine. O baie relaxantă cu uleiuri exotice o poate linişti!

Citeşte şi HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Urmează o perioada cu suferinţă şi durere pentru zodii. Ce aduce Luna îndrăgostiţilor

BALANTA

Deoarece Balanţa vrea să mulţumească pe toată lumea, cade adesea în capcana de a face prea multe promisiuni faţă de prea mulţi oameni.

În consecinţă, se va stresa extrem de mult şi îşi va distruge calmul interior. Când aceasta şi-a pierdut echilibrul, trebuie să se înconjoare de frumos, în orice formă a lui. Poate merge la un muzeu, îşi poate decora casa sau să îşi cumpere haine noi. De asemenea, activităţile graţioase cum ar fi baletul sau exerciţiile Pilates îi pot restabili liniştea.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.