HOROSCOP: Cum se comportă când e gelos, în funcţie de zodia lui

Berbecul se aprinde şi sare la ceartă imediat ce observă ceva suspect la comportamentul tău, în timp ce Racul se închide el şi suferă în tăcere atunci când e gelos. Vezi ce comportament are iubitul tău la gelozie.

21 feb. 2013, 08:27
HOROSCOP: Cum se comportă când e gelos, în funcţie de zodia lui

Berbec. Dacă îi dai până şi cel mai mic motiv de gelozie, începe să se înfurie, se ia la ceartă şi nu ezită să-ţi adreseze cuvinte urâte.

Taur. Când observă ceva în neregulă, te ia deoparte şi începe o discuţie serioasă despre sentimentele tale faţă de el şi faţă de rival.

Gemeni. Nu este un bărbat foarte gelos. Când are cu adevărat motive de gelozie, nu e genul care se ceartă, ci îţi răspunde cu aceeaşi monedă.

Rac. Când e gelos nu zbiară la tine şi nu îţi răspunde cu aceeaşi monedă, ci se supără şi se închide în el până când observi şi îl întrebi ce are.

Leu. Se supără atunci când îi dai motive de gelozie în public. Pe moment se preface că nu îi pasă, dar apoi are el grijă să te pedepsească. Poate fi un adevărat tiran atunci când se crede trădat.

Nativul din Fecioară nu este foarte gelos, dar dacă îi dai motive serioase de gelozie, să ştii că nu stă la discuţii, ci te părăseşte imediat.

Balanţă. Este genul care se închide în el şi nu mai vorbeşte cu tine zile întregi. Chiar când criza este rezolvată, să ştii că el nu uită şi nu iartă uşor, iar la momentul oportun o să-ţi amintească de greşeala ta.

Scorpion. Când are el nişte bănuieli, este greu să-l convingi că sunt nefondate şi la fel de greu este să-i calmezi furia care se poate lăsa cu jigniri sau chiar vilenţe fizice.

Săgetător. Dacă află că a fost înşelat, rămâne calm şi caută să afle adevărul, iar dacă i se confirmă bănuielile, nu ezită să îţi dea papucii.

Capricon. În ciuda exteriorului de gheaţă, el suferă intens atunci când îi dai cel mai mic motiv de gelozie. Atunci când te cunoaşte bine şi aveţi o relaţie de durată nu ezită să-şi arate sentimentele şi să caute ceartă.

Vărsător. Nu trebuie să îi dai motive de gelozie prea mari. El se aprinde imediat chiar la gesturi care nu pot fi considerate trădare.

Peşti. Suferă foarte tare când este trădat, dar nu se grăbeşte să renunţe la relaţie. Chiar dacă se dovedeşte că l-ai înşelat cu adevărat crede sincer în promisiunea “Nu se va mai întâmpla”.