HOROSCOP: Cum se răzbună pe partener/ă în funcţie de zodie

Daca ai gresit, trebuie sa platesti. Intrebarea este, insa, cum anume? Astrele iti spun ce atitudine au zodiile cand le sunt inselate asteptarile si la ce fel de pedeapsa trebuie sa te astepti de la partenerul de cuplu atunci cand il calci pe bataturi. 

RomaniaTV.net
08 nov. 2013, 15:09
HOROSCOP: Cum se răzbună pe partener/ă în funcţie de zodie

Berbec 

Nativii nascuti in zodia aceasta sunt cunoscuti pentru rabdarea cu care asteapta sa isi pedepseasca partenerii. Nu o fac imediat, ci atunci cand acestia se asteapta mai putin. 

Berbecii iarta, insa nu uita niciodata.

Taur

Acestia isi vor pedepsi partenerul umilindu-l in publlic, atacandu-l cu ironii. Cu toate ca sustin contrariul, acestia uita destul de repede situatiile neplacute.

Gemeni 

Isi pedepsesc partenerul distrugandu-i reputatia si atacandu-l verbal. Mai mult decat atat, nativii nascuti in zodia aceasta sunt razbunatori asa ca ai mare grija.

Rac

Nu sunt genul care sa isi palnuiasca razbunarea intrucat sunt extrem de spontani si vulcanici. Acestia merg pe principiul: „M-ai ranit, ai de suferit… ACUM!”

Leu

Nativul din zodia Leului are multe in comun cu Gemenii, in sensul ca acestia distrug reputatia sociala a inamicilor si dusmanilor lor; in plus, ii hartuiesc public (verbal) pe cei care le-au gresit si se asigura ca ii fac de ras, ii pun in situatii absolut jenante. Spre deosebire de Gemeni, nativii din Leu sunt ceva mai duri si exista posibilitatea de a apela la forta fizica si la pedepse corporale; adica nu se multumesc doar sa te hartuiasca verbal, o vor face in cele din urma si fizic – daca ii calci prea tare pe bataturi.

Fecioara

Nativii din zodia Fecioarei sunt ceva mai pacifisti, in sensul ca nu le place sa se implice in conflicte. Cu toate acestea, nu inseamna ca nu le place sa aplice pedepse. Fecioarele nu pleaca in cautarea unui mare scop, nu vor sa se abata de la drumul lor doar pentru a se razbuna; insa daca momentul este potrivit, vor profita din plin de el, iar daca esti la pamant, atunci te vor lovi si mai tare, chiar acolo unde te doare. Pe principiul “pedeapsa potrivita la momentul potrivit”, nativii din Fecioara te pedepsesc mai ceva ca “limba soacrei” si, fiind maestri ai cuvintelor, atacurile lor isi ating la fix tinta – jigniri, ironii si tot arsenalul.

Continuarea pe feminis.ro