Horoscop: Cum se schimbă zodiile după căsătorie

După căsătorie, relaţia voastră şi atitudinea lui o să se mai schimbe, faţă de cum eraţi înainte de marele pas. Dar nu este cazul să îţi faci probleme, pentru că poţi afla chiar acum la ce să te aştepţi.

RomaniaTV.net
01 oct. 2015, 09:19
Horoscop: Cum se schimbă zodiile după căsătorie

Fecioară: Soţul Fecioară este liniştit şi devotat. Este cel mai greu de dus la altar, însă dacă te-a luat de nevastă înseamnă că are sentimente profunde, chiar dacă nu le prea exprimă. Atât că te cam critcă. Ori te obişnuieşti, ori te perfecţionezi.

Citeşte şi Compatibili până la moarte. Combinaţii de zodii care se potrivesc de minune

Balanţă: Va face din luna voastră de miere un timp de neuitat. Vei observa totuşi că după un timp va privi cu interes şi spre alte femei, fie şi nevinovat, adică din simţ estetic. Ca să îi păstrezi privirile asupra ta trebuie să rămâi cochetă şi elegantă.

Scorpion: El vrea să te “devoreze” şi să te incorporeze lui pentru totdeauna, în mod absolut. Indiferent ce libertăţi observi că îşi ia el, nu înseamnă că tu ai voie să faci la fel. Nu-i da niciodată ocazia să se îndoiască de fidelitatea ş devotamentul tău.

Citeşte şi HOROSCOP: Cuplurile care nu s-ar destrăma nici dacă ar cădea cerul peste ele

Săgetător: Dacă ai sperat că după căsătorie el o să se schimbe şi veţi petrece mai mult timp împreună sau vei putea fi mai sigură de sentimentele lui… surpriză! El va rămâne la fel. Ba încă o să mai facă şi glume pe seama preteţiilor tale de nevastă.

Citeşte continuarea pe Unica.ro.