HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna aprilie

Vrei să ştii ce şanse ai să câştigi mai mulţi bani în luna aprilie? Află care sunt previziunile pentru zodia ta în ceea ce priveşte cariera şi banii.

29 mart. 2013, 16:41
HOROSCOP: Cum stai cu banii în luna aprilie

Berbec. Zona financiară este bine aspectată pentru tine în luna aprilie. Cauţi resurse noi şi modalităţi de a câştiga mai mult.

Taur. În prima parte a lui aprilie nu eşti prea norocoasă în plan financiar. Din a doua parte a lunii vei avea mai mult succes.

Gemeni. Ai noroc de bani în luna aprilie. Cumva reuşeşti să câştigi mai mult, să primeşti bani cadou sau să câştigi premii.

CITEŞTE ŞI: Cum stai cu dragostea în luna aprilie

Rac. Ai şanse mari să obţii o mărire de slariu sau altfel de avantaje materiale.

Leu. Reuşeşti să faci bani din activităţi care nu au legătură cu locul de muncă.

Fecioară. Toată luna aprilie se anunţă a fi una importantă pentru planul tău financiar. Profită de fiecare ocazie care ţi se oferă.

Balanţă. Ai oportunitatea de a câştiga mult în luna aprilie. Şansele răsar de unde te aştepţi mai puţin.

Scorpion. Munceşti mai mult în aprilie, te implici mai mult şi îţi asumi mai multe responsabilităţi, iar asta se va vedea şi în veniturile tale.

Săgetător. Munceşti mai mult luna asta şi eşti dispusă să-ţi asumi mai multe responsabilităţi. Banii nu vor întârzia să apară.

Capricorn. Poţi avea unele probleme cu banii la finalul lunii, iar dacă faci speculaţii, şansele tale de câştig sunt mici.

Vărsător. În plan financiar lucrurile stau bine, iar spre finalul lunii şansele tale de a câştiga mai mult sunt destul de mari.

Peşti. Apar cheltuieli neprevăzute, datoriile te cam încolţesc şi eşti nevoită să găseşti soluţii pentru a ieşi din această situaţie.


loading...