Horoscop. Cum stai cu banii în luna august, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Descoperă ce ţi-au pregătit astrele pentru această perioadă din punct de vedere financiar. Află dacă ai şanse să primeşti mai mulţi bani sau dacă aspectele sunt benefice pentru unele colaborări sau parteneriate profitabile.

30 iul. 2014, 09:16
Horoscop. Cum stai cu banii în luna august, în funcţie de zodia ta

Leu (22 iulie – 22 august)

Ai grijă ca în această lună să profiţi de toate oportunităţile care ţi se oferă, mai ales dacă e vorba de mărirea bugetului.În caz că nu primeşti bonusuri suplimentare, cu siguranţă vei primi laude din partea superiorilor. Vei fi mulţumită şi aşa.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ai agonisit suficient până acum, aşa că meriţi din plin să începi să îţi cheltui economiile. Ai nevoie de relaxare şi de distracţie, aşa că un concediu în această lună poate fi soluţia perfectă. Răsfaţă-te, ai suficienţi bani!

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu stai nici bine, dar nici rău din punct de vedere financiar luna aceasta. Trebuie totuşi să ai grijă să nu exagerezi cu cheltuielile, dar nici să nu calci totul în picioare de dragul de a câştiga cât mai mult. Încearcă să clarifici unele situaţii mai vechi şi să găseşti o rezolvare.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Posibile câştiguri suplimentare luna aceasta, şi cel mai probabil va fi vorba de unele cadouri sau de o mărire de salariu. Dacă ai şi propriile mici afaceri, atunci ai toate şansele să culegi primele roade ale muncii tale.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Poţi pierde luna aceasta sume importante de bani sau ţi se pot pune piedici în obţinerea lor. Încearcă să nu dai bani cu împrumut, există un risc crescut de a nu îi mai recupera. Prudenţa este cuvântul cheie al lunii.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

E posibil să faci o afacere din care să scoţi bani frumoşi luna aceasta, trebuie doar să ai grijă cu cine colaborezi şi în cine te încrezi. Chiar dacă nu va fi totul perfect, vei reuşi să obţii un minim propus.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Dacă vei acţiona şi lucra în grup luna aceasta, ai toate şanse să câştigi suplimentar. Încearcă să te înţelegi bine cu toţi cei din jurul tău, niciodată nu ştii de unde poate să apară o oportunitate grozavă.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Deşi pare ciudat, situaţia ta financiară se prezintă din ce în ce mai bine. Nu este de mirare că vei primi sume de bani suplimantare, pentru că energia cu care munceşti este una suspect de mare. Profită de absenţa unor colegi de-ai tăi pentru a le lua din sarcini.

Citeşte mai mult pe eva.ro


loading...