Horoscop: Cum stai cu banii în luna decembrie, în funcţie de zodia ta

Horoscop: Astrele îţi arată care va fi situaţia ta financiară în perioada cadourilor. Descoperă ce te aşteaptă şi ce şanse ai să câştigi mai mult.

26 nov. 2013, 21:00
Horoscop: Cum stai cu banii în luna decembrie, în funcţie de zodia ta

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă profiţi de toate oportunităţile care îţi ies în cale în această lună, ai toate şansele să ieşi pe locuri fruntaşe. Acest lucru aduce după el atât un pas înainte în carieră, cât şi un venit în continuă creştere. O altă veste bună ar fi recuperarea unei sume de bani pe care o credeai demult pierdută.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Din punct de vedere financiar, luna aceasta vine cu multe oferte tentante. Ai grijă să nu le scapi şi să nu te trezeşti că nu mai sunt valabile. Te organizezi foarte bine, aşa că lucruri nu ar avea de ce să îţi scape de sub control. Trebuie să fii ambiţioasă şi să îţi faci ideile cunoscute, altfel nu vei avea nimic de câştigat.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Încearcă în această lună să lucrezi mai mult de una singură şi să îţi urmezi propriul plan şi propria judecată. Este posibil să apară unele ocazii de nerefuzat, doar că trebuie să te bazezi pe ceea ce vrei tu cu adevărat şi cât de mult de pasionează. Dacă îţi asculţi instinctul, atunci ai mari şanse să câştigi mai mult decât te-ai fi aşteptat.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Luna aceasta te aşteaptă multe surprize, mai ales că este luna cadourilor. Este posibil să primeşti multe cadouri, fie sub forbă de bani, fie cu o valoare sentimentală deoseită. Dacă punem cap la cap totul, ieşi în mare câştig oricum. Trebuie să fii atentă la câţi bani investeşti şi tu la rândul tău în micile atenţii de sezon.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În această lună ai tendinţa de a nu depunde nici cel mai mic efort pentru a câştiga câţiva bani în plus. Te gândeşti la sărbători, iar tot ceea ce faci, o faci din plăcere şi din pasiune. Atitudinea ta indiferentă poate determina pierderi majore din punct de vedere financiar, pentru că cei din jurul tău te vor ocoli, ba chiar te vor critica.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În luna decembrie, situaţia ta financiară cunoaşte primele îmbunătăţiri. Este posibil să îţi apară bani din senin, bani bineveniţi pentru luna cadourilor. Te vei organiza foarte bine şi îţi vei planifica fiecare cheltuială în parte. Este posibil să primeşti o sumă de bani de care uitasei complet, din vechi colaborări.

Citeşte mai mult pe eva.ro