Horoscop. Cum stai cu banii în săptămâna 12-18 octombrie

Nativa din Gemeni poate primi o ofertă grozavă prin care poate obține un venit suplimentar, însă pentru a face față are nevoie de mai multă odihnă.

11 oct. 2015, 16:11
Horoscop. Cum stai cu banii în săptămâna 12-18 octombrie

BALANŢĂ

Este foarte important ca în această perioadă să acționezi cu mai mult curaj la locul de muncă și să faci abstracție de răuvoitori. Trebuie să îți urmărești țelul și dacă ai nevoie de mai multă încredere în tine, atunci este necesar să faci și o schimbare de imagine. Mergi la un salon și răsfață-te, te vei simți mult mai bine apoi!

SCORPION

Vei fi destul de agitată în această perioadă și va trebui să iei măsuri ca să nu îți fie amenințată sănătatea. La locul de muncă există riscul unor divergențe cu colegii, discuții pe care ar trebui să le eviți cât poți tu de mult. O concurență neloială îți pune poziția în pericol și asta te macină în interior!

SĂGETĂTOR

Este o perioadă bună pentru investiții, însă trebuie să ai grijă să nu rămâi fără niciun ban în buzunar. Este important să ceri sfatul celor cu mai multă experiență și să nu îți ții ascunse intențiile. Ești plină de energie, dar nu este exclus să rămâi fără ea spre weekend.

CAPRICORN

Ai toate șansele ca în această perioadă să primești o mărire de salariu, însă acest lucru nu se va întâmpla decât atunci când îți vei face curaj să o ceri. Scapă de inhibiții și pornește la drum cu mai multă încredere decât până acum și vei avea numai de câștigat!

VĂRSĂTOR

Vei avea parte de o săptămână destul de agitată la locul de muncă și vei fi nevoită să faci drumuri pe care nu ți le dorești. Chiar dacă ți se va părea un chin în acele momente, în viitorul apropiat vei avea câștiguri pe măsura muncii tale. Nu trebuie să rămâi cu impresia că eforturile tale vor fi în zadar!

Citeşte mai multe, pe eva.ro