HOROSCOP: Cum stai cu banii, sănătatea şi dragostea în această săptămână

HOROSCOP: Vezi cum stai cu banii, dragostea, cariera sau sănătatea, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în această perioadă.

09 feb. 2014, 21:14
HOROSCOP: Cum stai cu banii, sănătatea şi dragostea în această săptămână

HOROSCOP: Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Eşti sleită de puteri în acest început de săptămână? Nu pune sentimentele pe primul loc şi încearcă să faci abstracţie de ele. Miercuri şi joi va trebui să gândeşti raţional şi să iei unele decizii logice şi productive. Creativitatea de care dai dovadă te va ajuta să gâseşti multe soluţii care îţi vor fi de ajutor, aşa că nu te îngrijora. În weekend, o realizare de-a unei persoane pe care o cunoşti îţi poate schimba punctul de vedere.

HOROSCOP: Peşti (19 februarie – 20 martie)

Eşti o sursă reală de inspiraţie în acest încput de săptămână, şi ai putea să o faci chiar într-un mod romantic. Începe să îţi expui sentimentele, chiar dacă doar inima este favorizată în acest moment. Apoi, de miercuri, ai grijă să te concentrezi pe sarcinile pe care le primeşti, fără să te implici emoţional. Fii neutră, mai ales când vine vorba de muncă, e mult mai sigur în acest moment. În weekend, ajutorul pe care îl vei oferi cuiva te va face să te simti împăcată cu tine, chiar dacă alţii te vor critica.

HOROSCOP: Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În acest început de săptămână, mintea ta fuge în toate părţile. Îţi este foarte greu să te concentrezi la locul de muncă, şi ar fi indicat să îţi faci un plan de la care să nu te abaţi. Ar trebui să grăbeşti puţin lucrurile şi să vezi rezultatele mai repede? Numai tu decizi acest lucru prin acţiunile pe care le faci. Nimic pare că nu te deranjează şi îţi place să iei totul aşa cum ţi se dă. Dar vineri sau sâmbătă vei da piept cu o problemă de ordin financiar care te va pune pe gânduri şi te va mobiliza puţin.

HOROSCOP: Taur (21 aprilie – 21 mai)

O experienţă specială de care vei avea parte în acest început de săptămână te va binedispune pentru multe zile de acum înainte. Poate fi vorba de o reîntâlnire cu un prieten vechi sau cu un potenţial iubit, ceea ce sună mult mai incitant. De miercuri va trebui să îţi asumi mai multe responsabilităţi şi să fii mult mai autoritară ca până acum la locul de muncă. În weekend, bucură-te de natură, mai ales dacă dragostea pluteşte în aer.

HOROSCOP: Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Începi o luptă pentru putere în acest început de săptămână, care are o foarte strânsă legătură cu ambiţia ta. De miercuri începi să îţi expui doar acele idei despre care ştii că te-ai băga în conflit cu cei din jurul tău. Doar aşa consideri că vei reuşi să te faci auzită, dar şi respectată. Acest weekend este perfect pentru acţiuni concrete, care au un scop precis. Lucrurile pe care le-ai trecut pe lista cu ce ai de făcut îţi vor aduce o mare satisfacţie.

HOROSCOP: Rac (22 iunie – 21 iulie)

Cum te simţi acum? Instinctele tale îţi spun că nu trebuie să munceşti în acest început de săptămână, dar oare este o idee bună? Astrele ţin cu tine şi chiar dacă ai toane, nu se va întâmpla nimic rău pentru tine, din fericire. Ai grijă, însă, ca acţiunile tale să nu îi afecteze şi pe cei din jurul tău sau să le pună piedici. Adori să socializezi, aşa că acest weekend este un bun prilej pentru a o face.

HOROSCOP: Leu (22 iulie – 22 august)

În mod evindent nu ai prea multă energie în acest început de săptămână, dar nu trebuie să te învinovăţeşti pentru asta. Nu îţi ignora sentimentele, pentru că ele sunt cele mai importante în acest moment. Astrele îţi vor da inspiraţie miercuri sau joi, aşa că profită de acest lucru pentru a redresa lucrurile la locul de muncă. Atunci când weekend-ul va veni, ar trebui să fii pregătită pentru o mutare importantă.

Citeşte mai mult pe eva.ro

Citeşte şi

Horoscop: Cum o să mori în funcţie de zodie 

HOROSCOP: Toate combinaţiile posibile între zodii. Găseşte-ţi zodia compatibilă

HOROSCOP: Cum să-i pătrunzi în suflet, în funcţie de zodie