HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în aprilie 2013

Iata ce-ti rezerva astrele din punct de vedere amoros pentru luna aprilie 2013.

RomaniaTV.net
31 mart. 2013, 19:58
HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în aprilie 2013

Berbec

Aceasta luna se anunta fierbinte. In prima saptamana din luna te simti cu moralul la pamant. Iti pierzi increderea de sine, iar viata amoroasa nu mai este deloc cum ti-ai fi dorit. Primesti, insa incurajari, de la cine te astepti mai putin. O fosta iubire revine in viata ta si iti da din nou curaj sa privesti altfel dragostea.

Taur

Sentimentele pentru o persoana speciala se intensifica. Te simti din ce in ce mai indragostit, iar persoana in cauza scoate ce este mai bun din tine. Spre mijlocul lunii esti extrem de romantic, desi te mai incearca si cateva accese de gelozie. Ai grija! E buna si gelozia, dar nu o duce la extrem. Chiar daca cineva te iubeste, asta nu inseamna ca ai drept asupra ei.

Gemeni

Chiar daca in cap ideile tale sunt clare, daca nu le exprimi coerent in cuvinte poti fi derutant. Nu o lua pe ocolite si spune exact ce simti. Daca iti vine mai usor, repeta in oglinda ceea ce vrei sa spui persoanei iubite. Lasa emotiile de-o parte si spune clar de ai de zis. Vei avea numai de castigat.

Rac

Se anunta o luna importanta. O persoana pe care o vei intalni in curand te va face sa simti un foc aprins in inima. Desi nu pari dispus sa incepi o alta relatie amoroasa, noua cucerire va sti exact ce sa faca pentru a obtine o intalnire. Vei avea parte de multa distractie pentru ca ai multe lucruri in comun cu aceasta persoana.

Leu

Reusesti sa atragi atentia persoanei iubite cu ajutorul unei cunostinte comune. Iti folosesti tot arsenalul din dotare pentru a cuceri persoana respectiva si iti iese. Desi la inceput esti putin timid, pe masura ce timpul trece vei fi din ce in ce mai cuceritor.

Fecioara

Luna aceasta va fi cu urcusuri si coborasuri din punct de vedere amoros. Cei care sunt singuri, spera in adancul sufletului lor ca vor gasi persoana speciala pe care o cauta de atata vreme. S-ar putea chiar sa ai noroc si sa o gasesti, mai aproape de tine decat iti puteai imagina.

Balanta

Esti foarte ingrijorat ca viata amoroasa nu mai este demult ceea ce iti doreai tu. Tocmai atunci cand esti tentat sa-ti pierzi si ultima speranta apare o conjunctura care iti va da sperante. Totusi, nu este recomandat sa te entuziasmezi si sa te arunci cu capul inainte. Fa pasi mici!

Citeste continuarea pe PROBLEMESEX.RO.