Horoscop. Cum stai cu dragostea în iunie. Află ce spun astrele!

Horoscop. Vezi cum stai cu viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada ce urmează.

05 iun. 2014, 05:52
Horoscop. Cum stai cu dragostea în iunie. Află ce spun astrele!

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

În această săptămână trebuie să încerci să îţi exprimi sentimentele şi să fii mai deschisă. Chiar dacă nu îţi merge prea bine pe plan sentimental, situaţia se poate îmbunătăţi dacă începi să vorbeşti şi să îţi spui nemulţumirile. Este foarte important ca partenerul tău să cunoască ce ai vrea să schimbi la el.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Se întâmplă ceva neplăcut la tine acasă, dar nu este atât de grav precum pare. Acumulezi frustrări, iar acest lucru se răsfrânge şi asupra altor aspecte ale vieţii tale. Neliniştea din mediul privat se transformă în ceva ce ar putea fi evitat cu mai multă comunicare. În weekend vei realiza că totul a fost un fleac şi că nu merita să te consumi atât.

Leu (22 iulie – 22 august)

E posibil ca în această săptămână să ai parte de o întâlnire romantică, iar şansele ca lucrurile să meargă bine sunt foarte mari. Primeşti dragoste din toate părţile, doar că îţi este foarte greu să faci o alegere. Trăieşte fiecare clipă la maxim şi vezi ce se întâmplă la final.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În cursul săptămânii nu vei avea timp de viaţa ta privată, dar weekend-ul va fi plin de romantism şi distracţie. Nu acţiona impulsiv, asta ar trebui să fie grija ta, altfel rişti să îţi superi partenerul. Chiar dacă ai multe pe cap, învaţă să delimitezi munca de viaţa personală.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Va fi o săptămână intensă, şi vei avea parte de multe. Flirt, romantism, plimbări, vei avea de ce să te bucuri. Vei vedea lucrurile altfel şi vei reuşi să înţelegi că nu este nimic mai important decât propria ta fericire. Petrece cât mai mult timp în compania iubitului, de asta ai cea mai mare nevoie acum.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu eşti deloc credulă, dar nici sceptică la orice. Acest lucru te va ajuta în această perioadă să treci peste unele probleme sentimentale. Chiar dacă ai unele bănuieli cu privire la iubitul tău, nu te grăbeşti să îl acuzi fără să ai dovezi. Se va dovedi a fi o decizie înţeleaptă.

Cite;te mai mult pe eva.ro