Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna august, în funcţie de zodia ta

Află ce îţi pregătesc astrele pentru luna august pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

31 iul. 2016, 09:40
Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna august, în funcţie de zodia ta

LEU

Vei avea parte de o lună amăgitoare, când îţi va fi extrem de bine, când te vei simţi complet nefericită.

Concluzia pe care o vei trage la finalul acestei perioade va fi că trebuie să te laşi mai mult purtată de vânt, însă fără să îţi pierzi convingerile sau demnitatea. Dacă eşti angajată într-o relaţie serioasă, vei avea parte de momente romantice şi senzuale, dar şi de tensiuni din cauza banilor.

FECIOARĂ

Luna august va fi una liniştită pe plan sentimental, cu unele mici excepţii de natură exterioară.

E posibil ca între tine şi iubit să existe tensiuni din cauza unor persoane care se implică în treburile voastre personale. Nu este deloc important, însă doar atunci când vă veţi da seama de asta veţi fi capabili de o explozie de sentimente unice.

BALANŢĂ

Luna august nu va fi prea liniştită pentru tine pe plan sentimental.

Vei fi nevoită să faci sacrificii şi compromisuri pentru ca lucrurile să meargă cât de cât bine între tine şi iubitul tău. Încearcă să comunici mai mult şi fără nervi cu acesta pentru a putea ajunge la un numitor comun. Cu cât petreceţi mai mult timp împreună, cu atât relaţia voastră se va îmbunătăţi.

SCORPION

Nu se poate o lună mai bună decât aceasta pe plan amoros.

O vacanţă planificată din timp te poate apropia de partener şi poţi primi chiar o cerere în căsătorie. Dacă eşti singură, ai toate şansele să întâlneşti pe cineva prin intermediul unor persoane de încredere. Voia bună va fi cuvântul cheie al acestei perioade.

SĂGETĂTOR

Viaţa ta sentimentală va fi în centrul atenţiei în această lună şi eşti tot mai preocupată de evoluţia relaţiei tale.

Ai şansa să îţi găseşti marea dragoste acolo unde te aştepţi mai puţin, însă nu trebuie să îţi faci speranţe deşarte dacă te afli în stadiu incipient. Naivitatea îţi poate fi taxată!

Restul zodiilor pe eva.ro.