Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna decembrie, în funcţie de zodia ta

Viaţa sexuală a nativei din Balanţă se îmbunătăţeşte. Află ce ţi-au pregătit astrele în această perioadă cu privire la iubire şi relaţii.

25 nov. 2013, 21:54
Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna decembrie, în funcţie de zodia ta

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Luna decembrie vine cu veşti bune în plan sentimental, mai ales că până acum ai avut parte de multă agitaţie. Liniştea se instalează în viaţa ta de cuplu, iar relaţiile cu iubitul tău se îmbunătăţesc simţitor. Dacă eşti singură şi îţi doreşti să nu mai fii, poţi face primul pas în acest sens. Orice mică tentativă de cucerire poate primi un răspuns tentant.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

În această lună, dacă îţi doreşti ceva, nu îţi va sta nimic în cale. În cazul în care ai un iubit care este exact aşa cum ţi-l doreşti, e posibil să vrei să îţi devină soţ. Nu îl presa cu nimic, lucrurile vor veni de la sine. Dacă eşti singură, vei avea o mulţime de ocazii de a simţi iubirea. Aşa că tu alegi dacă vrei stabilitate, sau doar o simplă aventură.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În această lună, iubirea nu se clasează pe lista ta de priorităţi. Este posibil să uiţi complet că ai un partener, acest lucru putând să determine chiar o ruptură. Încearcă să îi acorzi mai multă atenţie, pentru a nu regreta când deja este prea târziu. Dacă eşti singură, îţi place aventura, să trăieşti clipa şi nu te gândeşti la niciun angajament serios.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Ai mult mai multă încredere în tine şi în partenerul tău în această lună. Acest lucru va linişti apele şi va îmbunătăţi relaţia dintre voi. Este momentul să vă faceţi planuri comune şi de lungă durată. Dacă eşti singură, nimic nu te poate opri din flirt, dar doar unul dintre noroscoşi îţi va răspunde la fel. Ai mari şanse să începi o nouă poveste de dragoste.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativa din Berbec poate pune mâna pe orice bărbat dacă îşi propune acest lucru. Asta nu înseamnă şi că va avea o relaţie serioasă şi de lungă durată. Dacă aceasta are deja un partener stabil, atunci este posibil să aibă parte de multe bătăi de cap. Nu sunt excluse certurile excesive, la fel cum nu este nici despărţirea.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

În această lună, în sfârşit, o să ai parte de liniştea pe care ţi-o doreşti de atâta vreme. Dacă ai un partener stabil, atunci vei reuşi să te bucuri de iubirea lui care ţi-a lipsit în ultima perioadă. Dacă eşti singură, este posibil să ai parte de o idilă cu un bărbat care îţi poate creea probleme pe viitor. Fii atentă!

Citeşte mai mult pe eva.ro