HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în luna decembrie

Descoperă cum va fi influenţată relaţia ta în luna decembrie, dar şi ce şanse ai să-ţi găseşti jumătatea, dacă eşti singură, în funcţie de zodie, scrie eva.ro.

RomaniaTV.net
28 nov. 2012, 11:12
HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în luna decembrie

Astrele prezic pentru nativele din Săgetător o dezamăgire în plan sentimental. Cu toate acestea, spre sfârşitul lunii decembrie, vei avea parte de clipe frumoase şi fericite alături de partener.

În luna decembrie, femeile din Capricorn au chef de acţiune, aventură şi mai multă pasiune în viaţa amoroasă. Acestea trebuie să aibă grijă, deoarece aceste dorinţe pot aduce încurcături şi tensiuni. Dacă eşti deja într-o relaţie, posesivitatea şi gelozia îţi pot crea probleme.

Pentru Vărsător, luna decembrie este una foarte bună din punct de vedere sentimental. Dacă eşti într-o relaţie, petrecerile la care vei lua parte te vor apropia de persoana iubită. Dacă eşti singură, ai toate şansele să cunoşti pe cineva.

Nativele din Peşti vor reuşi în luna decembrie să clarifice anumite probleme pe care le aveau cu persoana iubită. Ca să eviţi situaţiile neplăcute, ar fi bine să-ţi domoleşti tendinţa de a exagera şi de a reacţiona disproporţionat.

Pentru femeile din Berbec, luna decembrie aduce probleme de comunicare cu persoana iubită. Mai mult, puteţi avea şi anumite conflicte care se învârt în jurul banilor. Dorul de cineva drag te va determina să pleci la drum în această lună.

Femeia Taur va fi dispusă, în prima parte a lunii, să-şi împărtăşească sentimentele cu partenerul de viaţă. Luna decembrie este potrivită pentru a consolida relaţia de cuplu.

Pentru nativele din Gemeni, luna decembrie vine cu multă acţiune în viaţa amoroasă. Este posibil să apară şi anumite situaţii neaşteptate, să încerci să demonstrezi ceva, dar şi să iei tot felul de decizii riscante sau chiar ciudate.

Femeia din Rac este mai îndrăzneaţă în luna decembrie şi îşi ia inima în dinţi pentru a face declaraţii de dragoste unei persoane pe care o admiră de mult timp. În acest fel, dacă eşti singură ai toate şansele să începi o frumoasă poveste de dragoste.

Leii vor avea un chef nebun de a flirta, astfel că te poţi implica într-o poveste amoroasă incitantă. Eşti dispusă să faci tot felul de lucruri îndrăzneţe, de dragul pasiunii.

Femeia din Fecioară poate întâmpina anumite probleme în viaţa amoroasă în luna decembrie, iar sentimentele de insecuritate şi instabilitate vor pune stăpânire pe tine. Fiind o perioadă propice aventurilor, în această lună vor fi afectate şi relaţiile stabile.

Balanţa va avea parte de lucruri bune şi frumoase abia în a doua parte a lunii. Mai mult, femeile din această zodie trebuie să lucreze şi la capitolul sex, deoarece monotonia a pus stăpânire pe relaţie.

În ultima lună din an, femeile Scorpion sunt dispuse să comunice mult mai bine cu partenerul despre orice problemă a cuplului. Acest lucru va aduce armonie în relaţie. Spre sfârşitul lunii, ai putea primi din partea persoanei iubite cadouri interesante şi surprize plăcute.