Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna ianuarie 2014

Inceputul acestui an va aduce foarte multe schimbari pozitive pe plan sentimental. Persoanele singure vor avea sansa sa-si gaseasca alinarea si vor avea numeroase ocazii sa faca noi cuceriri, datorita naturaletii de care vor da dovada.

RomaniaTV.net
31 dec. 2013, 08:47
Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna ianuarie 2014

Haideti sa descoperim ce ne-au pregatit astrele pe plan sentimental, in aceasta luna:

Berbec

Va fi o luna plina de aventuri romantice pentru tine, in ciuda frigului de afara. Sarmul si naturaletea de care vei da dovada te vor ajuta sa te faci remarcata chiar si in acele situatii mai putin favorabila. Vei fi curtata de foarte multi barbati si in mod sigur iti vor fi apreciate calitatile. Daca esti implicata intr-o relatie, nu vor interveni mari schimbari in viata de cuplu, asa ca va fi necesar sa ai grija sa nu se instaleze monotonia.

Citeşte şi: Horoscop 2014: Află cum vei sta cu banii anul viitor

Taur

Astrele iti vor surade in aceasta perioada de timp si vei avea mari sanse sa intalnesti marea iubire. Vei avea parte de seri pline de romantism si vei fi inconjurata numai de persoane dragi. Dragostea va pluti in jurul tau, iar tu te vei simti minunat. Daca esti implicata intr-o relatie, sunt sanse foarte mari ca partenerul sa-ti propuna sa va mutati impreuna.

Citeşte mai mult pe ele.ro