Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna mai, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Descoperă care sunt previziunile astrelor pentru tine în această perioadă, din punct de vedere sentimental. Află dacă ai şanse să-ţi întâlneşti sufletul pereche, în cazul în care eşti singură, sau cum va decurge relaţia ta.

29 apr. 2014, 20:02
Horoscop. Cum stai cu dragostea în luna mai, în funcţie de zodia ta

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Luna mai vine cu câteva probleme în amor, şi totul se întâmplă din cauza proastei comunicări dintre tine şi partenerul tău. Nu simţi nevoia să îţi mai exprimi sentimentele şi îţi pui tot mai des întreabarea dacă ele mai există. Intri într-o uşoară deprimare, iar acest lucru îşi poate pune amprenta şi pe cei din jurul tău.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu îţi stă gândul la dragoste în această lună, iar preocupările tale sunt cu totul altele. Relaţia ta poate merge foarte bine chiar şi în această situaţie, dar doar dacă partenerul tău îţi înţelege priorităţile din acest momen. Dacă eşti singură nu vei dori să schimbi acest lucru.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Ai o relaţie stabilă? Aşteaptă-te la certuri şi discuţii tot mai aprinse. Nu îţi face însă griji pentru că nu vă veţi despărţi doar dintr-atât. E posibil ca din cauza stresului din viaţa sentimentală să vezi efecte negative şi pe alte planuri. 

Leu (22 iulie – 22 august)

În această lună eşti capabilă şi pregătită să renunţi la orice de dragul persoanei iubite. Fie că ai cunoscut-o deja sau eşti pe cale de a o cunoaşte, sacrificiile pe care le vei face vor fi judecate de cei din jurul tău. Te transformi într-o persoană posesivă şi geloasă, şi gândul tău îţi zboară doar la el.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Această lună vine cu multe schimbări pentru tine, iar transformarea ta este una care te face mult mai matură. Te gândeşti serios la o viaţă de familie şi iei în considerare toate aspectele. Iubeşti mai mult, te implici mai mult şi îţi doreşti să faci tot ce poţi pentru a te aşeza la casa ta. 

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Astrele ţin cu tine luna aceasta şi îţi aduc linişte şi iubire în cale. Simţi nevoia să fii iubită şi simţi nevoia să oferi iubire. Eşti mult mai bine dispusă şi pozitivă, acest lucru ducând la o mai bună comunicare şi completare dintre tine şi iubitul tău. Dacă eşti singură, eşti hotorâtă să îţi cauţi marea dragoste indiferent ce ar trebui să faci pentru asta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă ai o relaţie, luna aceasta eşti capabilă să faci orice pentru a nu îl pierde pe cel de lângă tine. Ţi-e frică de singurătate, aşa că îi vei acorda mult mai multă atenţie şi iubire decât până acum. Dacă eşti singură, uite-te mai atent la colegii de la muncă, cineva te place în secret.
 
Citeşte mai mult pe eva.ro