Horoscop: Cum stai cu dragostea în săptămâna 18-24 iulie

Află cum stai cu dragostea în săptămâna 18-24 iulie, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
17 iul. 2016, 07:37
Horoscop: Cum stai cu dragostea în săptămâna 18-24 iulie

Rac

Lasă drama deoparte şi concentrează-te pe lucruri cu adevărat importante în această săptămână. E momentul să faci echipă cu partenerul tău pentru a vă putea îndeplini un vis pe care îl aveţi amândoi. Nu pierde timpul concentrându-te pe viaţa şi problemele altora, ci asumă-ţi responsabilităţi şi ia decizii mature cu privire la viaţa ta personală.

Leu

Ai toate şansele ca în această săptămână să fii surprinsă de iubitul tău cu mici cadouri sau declaraţii de dragoste. Dacă eşti singură, vei socializa mai mult şi vei avea şansa să fii în centrul atenţiei pentru bărbaţii din jurul tău. Important e să vrei să fii cucerită şi să te laşi purtată de val.

Citeşte şi  Horoscop ţigănesc iulie 2016. Luna descoperirilor

Fecioara

Viaţa ta sentimentală va fi pe primul plan în această săptămână indiferent dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă sau eşti singură. Ai planuri mari pentru viitorul apropiat şi vei face tot posibilul să le duci la îndeplinire. Lasă grija pentru alţii deoparte şi ocupă-te mai mult de tine!

Balanta

E momentul să acorzi o mai mare atenţie partenerului de viaţă şi să îi arăţi că îţi pasă de el. Chiar dacă stresul de la locul de muncă nu îţi dă pace, încearcă să te detaşezi atunci când ajungi acasă. Caută să aduci echilibrul în viaţa ta şi să te mulţumeşti cu puţin din fiecare.

Citeşte continuarea pe eva.ro