Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 19-25 ianuarie

HOROSCOP: Vezi cum stai cu viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta. Află ce pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

15 ian. 2015, 10:41
Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 19-25 ianuarie

CAPRICORN

În această săptămână este vorba despre compromisuri, doar aşa vei reuşi să duci o viaţă liniştită din punct de vedere sentimental.

Este foarte important să te autoeduci, înainte de a ajunge cu nervii la pământ. Renunţă la a mai pune totul la suflet şi nu încerca să îţi schimbi partenerul la nesfârşit.

VĂRĂSĂTOR

Încearcă să asculţi sfaturile partenerului de viaţă în această săptămână, cu siguranţă poţi fi mai bună de atât.

Foloseşte-te de orice pentru a te perfecţiona şi renunţă la negativism. Dacă eşti singură, caută să descoperi ce vrei cu adevărat de la un viitor iubit.

PEŞTI

Săptămâna aceasta va fi foarte importantă pentru viaţa ta sentimentală de acum înainte, pentru că eşti decisă să trasezi linii clare.

Fie că eşti angajată într-o relaţie sau eşti pe cale să intri într-una, îţi vei impune propriul set de reguli fără a permite să fie modificat.

BERBEC

E posibil ca în această săptămână să pui capăt unei relaţii şi să începi una nouă.

Ai nevoie de o schimbare şi îţi asumi riscul de a rămâne singură. Încearcă să socializezi mai mult şi să fii mai deschisă pentru distracţie.

TAUR

Fii grijulie în această săptămână şi în viaţa ta amoroasă, mai ales dacă eşti singură.

Există riscul să cunoşti pe cineva care nu îşi va arăta de la început adevărata lui faţă. Deschide ochii bine şi poate chiar cere sfatul unei persoane apropiate. 

GEMENI

Este clar că nu ştii ce vrei, de aceea tot timpul eşti nemulţumită de partenerul tău de viaţă.

Nu vei obţine nimic bun dacă nu eşti sinceră cu tine, dar şi cu iubitul tău. Luaţi o pauză pentru a vă reevalua relaţia!

Citeşte mia mult pe eva.ro