Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 20-26 iunie. Previziuni!

Află ce îţi pregătesc astrele în săptămâna 20-26 iunie pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta! 

19 iun. 2016, 10:38
Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 20-26 iunie. Previziuni!

GEMENI

Încearcă pe cât posibil să nu cauţi motive de ceartă cu partenerul, mai ales la începutul acestei saptămâni. De ceva vreme nu mai rezonaţi unul cu celălalt şi pare că nu mai aveţi nimic în comun. Aveţi nevoie de o vacanţă romantică pentru a vă redescoperi şi pentru a reuşi să reaprindeţi flacăra iubirii.

RAC

Relaţia ta amoroasă devine din ce în ce mai serioasă, astfel că în această săptămână poţi primi chiar şi o cerere în căsătorie. Dacă eşti plecată în vacanţă alături de iubit, atunci aşteaptă-te la gesturi romantice şi la planuri serioase de viitor. Dacă eşti singură, nu se întrevede vreo ocazie de a cunoaşte pe cineva care să te atragă.

LEU

Se anunţă veşti bune pentru tine în dragoste, aşa că nu trebuie să te mai îngrijoreze nimic. Profită de această perioadă liniştită din viaţa ta, pentru că nu va dura la nesfârşit. Dacă nu ai un iubit stabil, aceste zile îţi pot oferi ocazia de a cunoaşte pe cineva de care să te îndrăgosteşti la prima vedere. Fii totuşi prudentă!

FECIOARĂ

Tu şi partenerul de viaţă v-aţi distanţat destul de mult în ultima perioadă, aşa că aşteaptă-te la orice dacă nu încerci să schimbi acest lucru. Este foarte important să discutaţi mai mult şi mai deschis unul cu celălalt şi să nu vă fie ruşine să vă dezvăluiţi latura sensibilă. Împreună puteţi reuşi!

BALANŢĂ

Nu depui suficiente eforturi pentru ca relaţia de cuplu să funcţioneze bine şi atmosefera este încordată doar din vina ta. Din păcate, în ultima perioadă te-ai transformat şi ai uitat să apreciezi persoana de lângă tine. E o chestiune de timp până când partenerul tău va ceda şi va pune piciorul în prag. Fii resposabilă şi mai puţin egoistă!

Citeşte mai multe pe eva.ro