Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 22 – 28 iunie. Previziuni!

HOROSCOP: Nativa din zodia Balanţă poate fi nemulţumită de relaţia sa în această perioadă. Simte că partenerul său nu apreciază compromisurile pe care ea le face de dragul armoniei în cuplu

RomaniaTV.net
17 iun. 2015, 21:10
Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 22 – 28 iunie. Previziuni!

GEMENI

Ai multe pe cap în plan profesional astfel încât ai putea să-ţi neglijezi partenerul de viaţă. Încearcă să creezi un echilibru între serviciu şi viaţa amoroasă, altfel rişti să provoci nemulţumiri serioase jumătăţii tale. Chiar şi câteva momente de intimitate în doi v-ar putea ajuta să vă reconectaţi şi să ieşiţi din faza de tensiune care vă afectează relaţia.

RAC

Relaţia cu partenerul tău se îndreaptă către o zonă foarte plăcută pentru tine. Se anunţă zile frumoase, în care să petreci mult timp alături de jumătatea ta. Nu este exclus să ai parte de o aniversare într-un mediu intim, de care să vă bucuraţi doar voi doi.

LEU

Unele secrete pot ieşi în acestă săptămână la suprafaţă, iar atmosfera nu va fi cu siguranţă plăcută, chiar dacă vei încerca să minimalizezi importanţa. Relaţia cu partenerul de viaţă ar putea fi în pericol dacă nu pui adevărul pe primul loc.

FECIOARĂ

Problemele dintre tine şi partenerul tău vă privesc numai pe voi doi, iar implicarea altor persoane, precum prieteni sau membri ai familiei nu vă ajută cu nimic, din contră, ar putea să agraveze situaţia. Încearcă să ai o discuţie serioasă cu iubitul tău pentru a găsi o cale eficientă de a vă rezolva problemele.

BALANŢĂ

Relaţia cu persoana iubită ar putea fi afectată în această săptămână de sentimentul că faci prea multe compromisuri care nu îţi sunt apreciate. Ai nevoie de mai multă susţinere din partea iubitului tău, iar cea mai sigură cale de a o obţine este să o ceri. Este o ocazie foarte bună pentru a discuta despre nemulţumirile tale legate de relaţia voastră.

Citeşte mai mult pe eva.ro


loading...
Partenerii noștri