Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 25-31 august

Horoscop: Vezi cum stai cu viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta. Află ce pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

21 aug. 2014, 06:26
Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 25-31 august

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu stai prea bine la capitolul dragoste, iar certurile dintre tine şi iubitul sau soţul tău sunt din ce în ce mai frecvente. Nu există comunicare, iar acest lucru se va răsfrânge în mod direct asupra psihicului tău. Dacă poţi să faci ceva pentru a rezolva problema, fă-o fără să stai pe gânduri.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Dacă eşti certată cu iubitul, ai face bine ca în această săptămână şă îţi calci pe orgoliu şi să discuţi cu el. Dacă niciunul dintre voi nu va ceda în această perioadă, riscul unei rupturi definitive este tot mai mare. Dacă eşti singură ar fi bine să îţi ocupi mereu timpul cu ceva pentru a nu te întrista.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu vei întâmpina probleme grave din punct de vedere sentimental, micile certuri de zi cu zi au devenit deja o obişnuinţă pentru voi. Cu toate acestea vă înţelegeţi bine şi de fiecare dată vă împăcaţi şi o luaţi de la capăt.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Dacă eşti singură ai toate şansele ca în această săptămână să îţi cunoşti alesul, însă să nu îţi dai seama de asta. De cele mai multe ori, atunci când nu ai aşteptări prea mari, rezultatele sunt mai bune decât ai fi sperat. Dacă ai deja o relaţie trebuie să ai grijă şi să îţi asculţi mai mult iubitul.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nimic nu te mulţumeşte din punct de vedete sentimental şi îi găseşti iubitului din ce în ce mai multe defecte. E posibil ca în această săptămână să afli încotro se îndreaptă relaţia voastră, indiferent dacă spui tu stop sau el. Ar fi indicat să nu îţi faci prea multe speranţe şi planuri, pentru a nu mai fi dezamăgită pe viitor.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

E posibil ca viaţa de cuplu să te înstrăineze de prieteni şi de unele rude mai îndepărtate, însă nu le poţi avea pe toate. Încercarea de a-i împăca pe toţi nu va face altceva decât să te streseze şi să fii tot mai nefericită. Lasă totul să curgă natural, fără prea multe sacrificii.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Trebuie să vorbeşti mai deschis cu iubitul tău. Cu siguranţă nu îţi poate citi gândurile, aşa cum probabil ţi-ai dori tu. Orice ceartă pe care o începeţi aveţi grijă să o ţineţi sub control, altfel există riscul ca situaţia să degenereze şi să vă spuneţi vorbe peste care nu veţi mai putea trece.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Eşti destul de vulnerabilă în această săptămână, de aceea ai grijă pe cine pui ochii. E posibil ca cineva să ţi se pară potrivit pentru tine şi să te îndrăgosteşti nebuneşte, însă este doar o amăgire de moment. Dacă ai deja un iubit, ai grijă să nu îi pui încrederea la îndoială.

Citiţi mai mult pe eva.ro