Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 6-12 octombrie

Horoscop: Vezi cum stai cu viaţa amoroasă, în funcţie de zodia ta. Află ce pregătesc astrele pentru tine în perioada care urmează.

02 oct. 2014, 19:51
Horoscop. Cum stai cu dragostea în săptămâna 6-12 octombrie

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Dacă eşti angajată într-o relaţie stabilă, există riscul ca în această săptămână ea să se destrame. Nu înseamnă că trebuie să iei vina asupra ta crezând că rezolvi ceva, din contră ar trebui să priveşti cu optimism spre viitor. Dacă eşti singură, ai şansa de a-ţi întâlni alesul.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti foarte ambiţioasă şi lupţi să ai tot ce e mai bun, chiar şi în materie de dragoste. Dacă ceva te nemulţumeşte, cu siguranţă în această perioadă ai curajul de face ceva în această privinţă. Nu te gândi la consecinţe, altfel vei regreta că nu ai făcut-o!

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie) 

Încearcă să fii mai atentă cu iubitul tău în această săptămână, şi nu uita să fii romantică. Din când în când este necesar să îl surprinzi, mai ales pentru îmbunătăţirea vieţii sexuale. Dacă eşti singură, ieşi mai des în oraş cu scopul de a cunoaşte oameni noi.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Nu alerga după doi iepuri deodată, e posibil să nu rămâi cu niciunul. Nu îţi asuma riscuri şi nu renunţa la ceva în defavoarea altui lucru. Cel mai important este să găseşti un echilibru între viaţa profesională şi cea sentimentală.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Posibile divergenţe între persoanele pe care le iubeşti în această săptămână, însă dacă înveţi să nu te enervezi din orice poţi trece peste asta. Nu lua partea nimănui, dar nici nu fugi de responsabilităţi, în fond tu eşti punctul lor comun.

Citeşte mai mult pe eva.ro