HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în toamna asta

Nativii din Balanţă pot întâmpina probleme serioase în cuplu. Descoperă ce ţi-au pregătit astrele în plan sentimental în această toamnă, în funcţie de zodia ta.

18 sept. 2013, 19:19
HOROSCOP: Cum stai cu dragostea în toamna asta

Fecioară. Indiferent dacă eşti singură sau ai deja o relaţie, în această toamnă vei avea parte de multe oportunităţi sentimentale.

Balanţă. Este posibil să simţi că tu şi partenerul tău nu mai sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Este posibil ca schimbările de ambele părţi să fie singura soluţie pentru ca relaţia să funcţioneze şi să meargă mai departe.

Scorpion. Persoanele de sex opus vor observa acel ceva sexy în atitudinea ta, iar acest lucru îţi va aduce şanse serioase de a întâlni pe cineva care să-ţi facă inima să bată cu putere. Dacă ai o relaţie stabilă, va trebui să iei decizii importante referitoare la viitorul tău şi al partenerului tău.

Săgetător. O aventură amoroasă s-ar putea încheia brusc la jumătatea lui octombrie. Dacă eşti la începutul unei noi relaţii, sentimentele tale ar putea deveni mai puternice pe zi ce trece.

Capricorn. Va trebui să-ţi concentrezi atenţia asupra ceea ce îţi doreşti cu adevărat în dragoste.

Vărsător. Pentru tine, această toamnă ar putea să aducă unele conflicte în viaţa amoroasă. Problemele de comunicare vor apărea la orice pas, iar armonia în cuplu va depinde numai de capacitatea ta de a-ţi păstra calmul în astfel de situaţii.

Peşti. Dacă eşti singură şi îţi cauţi marea iubire sau te afli la începutul unei noi relaţii, toamna aceasta va fi plină de pontenţial pentru tine.

Berbec. Este posibil să simţi că ţi-ai găsit sufletul pereche în persoana unei persoane pe care ai cunoscut-o de curând.

Taur. Eşti pe cale de a intra într-una dintre cele mai promiţătoare perioade pentru tine din punct de vedere sentimental şi erotic. Dacă nu ai întâlnit încă pe cineva care să-ţi facă inima să bată cu putere, ai această ocazie în toamna asta.

Gemeni. Pentru cei care au relaţii stabile, toamna aceasta se anunţă foarte bună pentru consolidarea cuplului şi dezvoltarea încrederii reciproce.

Rac. Viaţa ta amoroasă va deveni stabilă şi planurile de viitor vor fi mult mai serioase.

Leu. Vei fi foarte plină de energie şi entuziasm în toamna aceasta. Marte, planeta sexualităţii, te îndeamnă să fii foarte îndrăzneaţă şi să faci primul pas pentru a cuceri acea persoană care îţi face inima să bată cu putere.