Horoscop: Cum stai cu iubirea în săptămâna 7-13 noiembrie, în funcţie de zodie

Află ce îţi pregătesc astrele pentru această săptămână pe plan sentimental şi vezi cum să atragi norocul de partea ta!

RomaniaTV.net
06 nov. 2016, 06:58
Horoscop: Cum stai cu iubirea în săptămâna 7-13 noiembrie, în funcţie de zodie

Scorpion

Săptămâna aceasta va trebui să te axezi mai mult pe viaţa de familie şi să le oferi celor dragi ceea ce îţi cer de mai multă vreme. Ai grijă ca în momentul în care situaţia dintre tine şi rudele tale devine încordată, să fii prima care iese din discuţie. Fă ca acest timp să fie unul plin de momente frumoase!

Săgetător

Săptămâna aceasta va trebui să dai dovadă de mai multă înţelegere faţă de partenerul tău de viaţă. Este imposibil ca totul să iasă numai ca tine, aşa că ia în considerare părerea iubitului pentru a evita certurile! Dacă nu eşti angajată într-o relaţie, nu adopta o atitudine disperată!

Citeşte şi  Horoscop noiembrie Mariana Cojocaru. Află predicţiile astrologice ale zodiei tale

Capricorn

Eşti destul de stresată în această perioadă, ceea ce poate crea tensiuni în viaţa ta amoroasă. Gândeşte-te de două ori înainte de a spune ceva, pentru că vorbele tale i-ar putea răni pe cei dragi. Nu amesteca viaţa sentimentală cu cea profesională.

Vărsător

Pentru nativii singuri, săptămâna aceasta vine cu oportunităţi grozave pe plan amoros. Aceştia au toate şansele să îşi găsească jumătatea dacă sunt mai sociabili şi mai deschişi către noutate. Pentru cei angajaţi într-o relaţie, se recomandă prudenţă în alegerea vocabularului.

Citeşte mai mult pe eva.ro