Horoscop: Cum stai cu sănătatea în luna decembrie, în funcţie de zodia ta

Nativa din Fecioară poate avea dureri de cap din cauza oboselii. Află cum te simţi în această perioadă şi ce poţi face ca să previi, în loc să tratezi.

29 nov. 2013, 23:34
Horoscop: Cum stai cu sănătatea în luna decembrie, în funcţie de zodia ta

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

În această lună nu trebuie să îţi faci probleme din cauza sănătăţii, dar nu trebuie să nu ai grijă de tine. Încearcă să ai un corp armonios cu puţină mişcare, şi ai grijă de aluniţe. Dacă acestea sunt inestetice, nu evita să vizitezi cabinetul medicului.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Eşti foarte atentă cu sănătatea ta în această lună, fapt pentru care înainte de sărbători vei vizita destul de des medicul. Este o alegere foarte bună, ceea ce înseamnă că te vor aştepta nişte zile minunate. Trebuie să acorzi o atenţie deosebită igienei.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

În această lună faci foarte multe excese, mai ales alimentare. Din această cauză, este posibil să te simţi destul de rău, şi să te şi îngraşi. Dacă vrei ca sărbătorile să fie liniştite, iar tu să te simţi bine, atunci gustă din toate câte puţin şi fă sport.

Peşti (19 februarie – 20 martie)

Poţi să te răsfeţi cât vrei luna aceasta, pentru că ai grijă să compensezi pe măsură. Ţi-ai propus să adopţi un program de exerciţii fizice eficiente şi chiar te vei ţine de el. Nu vrei să ai probleme cu greutatea, aşa că fă tot ce poţi în această privinţă.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Dacă ţii la tine, ai grijă de organismul şi sufletul tău. Evită stresul inutil de la locul de muncă, dar şi pe cel cauzat de problemele sentimentale. Nimic nu este mai important decât sănătatea. Nu te extenua, pentru că rişti să pierzi ce ai construit până acel moment şi te vei alege şi cu o vizită urgentă la medic.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Evită alimentele care ştii că îţi fac rău şi încearcă să le elimini definitiv din meniul tău, cât de greu ţi-ar fi. Odihneşte-te suficient şi nu te forţa să rezişti mai mult decât poţi şi decât ar fi normal.

Citeşte mai mult pe eva.ro