Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna mai, în funcţie de zodia ta

HOROSCOP: Aspectele astrale îţi arată câtă energie şi poftă de viaţă vei avea în această lună, dar şi riscurile de îmbolnăviri sau accidentări. 

25 apr. 2014, 21:53
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna mai, în funcţie de zodia ta

Taur (21 aprilie – 21 mai)
Eşti plină de energie în această lună, dar asta nu înseamnă că vei fi ferită de probleme. Ai grijă la alimentaţie, mai ales acum după sărbători. E posibil să ai unele probleme digestive care îţi pot creea probleme în viaţa de zi cu zi. Învaţă să te fereşti de ce îţi face rău şi spune nu tentaţiei.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Dacă nu suferi de nicio boală, atunci poţi sta liniştită pentru că în această lună situaţia va rămâne aceeaşi. Însă dacă ai unele probleme medicale e posibil ca ele să se agraveze. Nu ignora niciun semnal de alarmă şi tratează-te cu seriozitate. Spre sfârşitul lunii vei căpăta mai multă energie.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Treci de la o stare la alta, şi te lasă puterile atunci când te aştepţi mai puţin. E posibil ca din cauza programului de muncă să cedezi psihic şi să vrei să îţi  iei câteva zile libere pentru a te reface. Nu exagera cu absolut nimic, mai ales cu alimentaţia!

Leu (22 iulie – 22 august)

Trebuie să fii foarte atentă la starea ta de sănătate în această lună, pentru că pot apărea diverse reacţii adverse la obiceiurile pe ţi le-ai format. Chiar dacă până acum nu ai avut probleme cu sarea sau cu faptul că nu bei foarte multe lichide, în această perioadă situaţia se poate schimba radical.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nici acum şi nici în viitorul apropiat nu o să ai probleme de sănătate, cel puţin nu serioase. Datorită echilibrului pe care îl ai, atât corpul, cât şi mintea vor fi ântr-o formă excelentă. Accidente imprevizibile se pot întâmpla oricând, aşa că ai grijă să fii prudentă.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

În prima parte a lunii ai tendinţa de a te extenua inutil, efectele negative văzându-se imediat. E important să sesizezi aceste lucruri şi să iei măsuri imediat. Odihna este foarte bună în cazul tău, aşa că dacă o vei face, la finele lunii îţi vei recăpăta energia.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Vei fi destul de sensibilă luna aceasta, aşa că trebuie să te protejezi şi să nu faci excese. Şi chiar dacă simţi că prinzi putere, nu trebuie să te porţi de parcă totul ar fi perfect. E posibil să trebuiască să faci un drum la spital.
 
Cite;te mai mult pe eva.ro