Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna martie, în funcţie de zodia ta

Horoscop. Nativa din Balanţă trebuie să se ferească de excese. Află cum te simţi în această perioadă şi ce poţi face ca să previi, în loc să tratezi.

26 feb. 2014, 06:36
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în luna martie, în funcţie de zodia ta

Peşti (19 februarie – 20 martie)
Încearcă să te odihneşti mai mult luna aceasta, pentru că nopţile nedormite îşi vor spune cuvântul asupra organismului tău. Nimic nu e mai important decât sănătatea, aşa că evită orice disconfort. Există riscul unei neplăceri majore şi neaşteptate.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

În această lună se simte o revenire a ta, mai multă energie şi mai mult optimism. Problemele pe care le-ai întâmpinat până acum sunt pe cale să dispară definitiv, aşa că trebuie să încerci să îţi reiei vechile activităţi. Optează pentru o viaţă echilibrată şi lipsită de riscuri.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Dacă credeai că eşti sănătoasă tun, luna aceasta te vei convinge că nu este deloc aşa. Vei primi unele veşti proaste de la medicul tău, dar nu trebuie să te descurajezi. Sunt mici afecţiuni cărora le poţi face faţă şi de care poţi să scapi dacă eşti prudentă.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Cât ai fi de ocupată şi stresată, nu trebuie să uiţi să ai grijă de tine. Cu toate că ai alte priorităţi în această perioadă, care îţi par mai importante decât sănătatea, alegerea de a pierde nopţile şi de a bea energizante nu este deloc una bună. Evită nervii şi fii organizată.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

În luna martie stai foarte bine la capitolul sănătate, mai bine chiar decât te-ai fi aşteptat. Poţi face activităţi de care nu era sigură că eşti capabilă şi eşti cu zâmbetul pe buze în toată această perioadă. Profită de această energie pentru multă mişcare.

Leu (22 iulie – 22 august)

Dacă ai unele probleme de sănătate, luna aceasta nu trebuie să le ignori chiar dacă nu simţi că îţi e rău. Dacă eşti sănătoasă, atunci poţi sta liniştită, nu se întrevede nimic supărător. Fă-ţi controale preventive şi regulate.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu vei fi prea energică în această lună, dar nici nu te vei putea plânge că te simţi rău. Condiţia ta fizică este mult influenţată de cea psihică, iar tu treci printr-o depresie uşoară în acest început de primăvară. Fii optimistă şi mănâncă sănătos!
 
Citeşte mai mult pe eva.ro