Horoscop: Cum stai cu sănătatea în prima jumătate a anului 2016

Sănătatea trebuie să reprezinte o prioritate pentru fiecare dintre noi, indiferent de zi, lună sau an. Iată ce ne rezervă horoscop sănătății în prima jumătate a anului pentru fiecare zodie în parte!

RomaniaTV.net
20 ian. 2016, 09:06
Horoscop: Cum stai cu sănătatea în prima jumătate a anului 2016

BERBEC

În 2016, sănătatea ar trebui să ocupe locul fruntaș pe lista de priorități a nativului berbec. Sub influența retrogradării lui Jupiter în Fecioară, în primele cinci luni ale anului este posibil să suporți consecințele stilului de viață, alimentației și exceselor din 2015, astfel că vei fi nevoit să-ți reevaluezi sănătatea și să aduci ajustările necesare.

Sfat? În 2016, luptă împotriva tentației de a-ți neglija sănătatea!

TAUR

Încă de la începutul anului, este recomandat să te preocupi atent și mai mult de sănătatea ta, anul 2015 fiind presărat cu evenimente de un mare impact emoțional pentru tauri. Totodată, nativilor taur nu le-ar strica să vadă viața în nuanțe în culori mai vii și să renuțe la vechile tipare de gândire.

GEMENI

Deși au avut multe de pătimit cu sănătatea încă din 2012, gemenii trebuie să fie și anul acesta prudenți, mai ales că pot reveni în peisaj bolile tratate superficial, incorect sau neglijate în totalitate în ultimii ani. Gemenii se pot confrunta cu afecțiuni provocate în special de surmenajul fizic, frustrări, temeri sau dezamăgiri.

Citeşte mai mult pe click!sănătate.ro