Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 22-28 septembrie

Horoscop: Vezi care va fi starea ta psihică şi fizică, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada care urmează.

20 sept. 2014, 20:50
Horoscop. Cum stai cu sănătatea în săptămâna 22-28 septembrie

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nu vei avea probleme de sănătate în această săptămână, cel puţin nu grave. Te vei lovi de lipsa de energie şi de o dispoziţie proastă cam în fiecare zi a acestei perioade. Încearcă să nu mai pui la suflet chiar tot, stresul te va doborî într-un final.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Fizicul tău este de invidiat în această săptămână, însă cu psihicul nu te poţi juca. Dacă simţi o uşoară manifestare a depresiei şi nu mai poţi scăpa de tristeţe, atunci nu îţi fie teamă să apelezi la ajutorul unui specialist.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Nu intra în panică indiferent cum te-ai simţi, sunt şi zile bune, dar şi proaste. Nu vei întâmpina probleme grave, însă nu ignora micile dureri de cap sau de spate. Cu optimism, problemele existente pot scădea în intensitate.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

De tine depinde starea ta de sănătate, aşa că dacă nu vrei să ai motive de plâns, începe să schimbi ceva. Stilul tău de viaţă trebuie să se transforme radical, începând de la alimentaţie şi terminând cu mult mai multă mişcare ca până acum.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Încearcă să nu te stresezi prea mult în această săptămână, altfel rişti să ţi se facă rău când ţi-e lumea mai dragă. Cei din jurul tău au mare nevoie de tine, aşa că fii responsabilă şi odihneşte-te atât cât trebuie! 

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nu vei întâmpina probleme de sănătate în această săptămână, însă trebuie să renunţi la a mai fi introvertită. Această stare nu îţi va aduce decât o dispoziţie psihică proastă, care dacă persistă se poate transforma într-o adevărată problemă medicală.

Citeşte mai mult pe eva.ro