Horoscop: Cum ştii că îţi ascunde ceva în funcţie de zodie

Oricare dintre noi avem unele secrete pe care nu vrem să le împărtăşim cu nimeni. Însă, în funcţie de semnul zodiacal în care ne-am născut, putem să ne dăm de gol.

RomaniaTV.net
13 dec. 2016, 13:13
Horoscop: Cum ştii că îţi ascunde ceva în funcţie de zodie

Berbec

In momentul in care se simte cu musca pe caciula, nativul din zodiac Berbec are tendinta sa ridice tonul la tine, ca sa te faca pe tine sa te simti vinovat. Asa crede ca iti va inchide gura si nu vei avea ce sa mai spui.

Taur

O persoana aflata sub semnul Taurului da dovada de nesiguranta in momentele in care stie ca a facut ceva gresit. Daca ii vorbesti pe un ton ridicat, va marturisi tot ceea ce a facut. Insa apoi poate sa nu mai recunoasca, din incapatanare.

Citeşte şi  HOROSCOP MARIANA COJOCARU: Urmează o perioadă AGITATĂ, după data de 11 cu toţii ne aflăm într-un carusel

Gemeni

Daca un nativ din zodia Gemenilor este decis sa nu iti spuna un lucru, acest fapt se va vedea in comportamentul lui. Este mai irascibil decat de obicei si ai mereu senzatia ca vrea sa inceapa o discutie,apoi tace.

Rac

Racii sunt sentimentali si rar se intampla sa impartaseasca totul cu jumatatea lor. Insa atunci cand o fac devin tacuti. Este momentul in care, daca ii iei cu binisorul, iti vor spune tot.

Citeşte continuarea pe studentie.ro