Horoscop: Cum sunt afectate zodiile de ploaia de meteori Geminidele

Ploaia de meteori Geminidele îşi va atinge maximul de vizibilitate anul acesta în noaptea dintre 13 şi 14 decembrie.

RomaniaTV.net
14 dec. 2016, 09:11
Horoscop: Cum sunt afectate zodiile de ploaia de meteori Geminidele

Geminidele sunt o ploaie de meteori ce se poate observa cu ochiul liber in fiecare an, la jumatatea lunii decembrie. Geminidele sunt cunoscute pentru producerea de pana la 60 de meteori multicolori pe ora la ora lor de varf.

Ploaia de meteori se desfasoara pana pe 17 decembrie, insa intre 15 si 17 nu sunt atat de vizibile. Meteorii radiaza dinspre constelatia Gemenilor. Interesant este ca anul acesta, Luna Plina din Gemeni cade in aceeasi noapte cu ploaia de meteori, adica 14 decembrie.

BERBEC – Intrucat vorbim de constelatia Gemenilor, zodia de foc va fi afectata in sectoarele sale cele mai sensibile, insa in mod pozitiv. Berbecul are ocazia sa faca un salt neasteptat din punct de vedere profesional.

Citeşte şi  Horoscop: Lună Plină în Gemeni. Cum îţi influenţează viaţa amoroasă

TAUR – Acest nativ de pamant trebuie sa isi faca ordine in viata. Are nevoie de o serie de sfaturi pretioase si le poate obtine daca asculta cu atentie.

GEMENI – Geamanul va avea de furca din 14 decembrie incolo. Anumite proiecte ce tin de profesie trebuie regandite cu mare atentie.

RAC – Vulnerabilitatile zodiei de apa vor iesi la iveala in context nefavorabile lor. Lumina meteorilor potenteaza spiritul critic al acestei zodii, iar energia vibrationala din constelatia Gemenilor o face mai responsabila.

Citeşte mai mult pe Revista Teo