Horoscop: Cum te îmbraci de Revelion în funcţie de zodie

Ținutele de Revelion nu trebuiesc alese numai în funcție de tendințele modei, dar, de asemenea trebuie să țineți cont și de semnul zodiacal.

RomaniaTV.net
27 dec. 2014, 12:54
Horoscop: Cum te îmbraci de Revelion în funcţie de zodie

Anul Oii de Lemn este un simbol de “bun gust”, de aceea în noaptea dintre ani este necesar să pariați pe strălucire, rochii cu pietre și paiete. Astrologii vă sfătuiesc să purtați o ținută rafinată și eleganță, simplă, care să vă scoată în evidența atuurile, scrie BEWOMAN.RO.

Citeşte şi TOPUL zodiilor care vor avea NOROC ÎN DRAGOSTE în 2015

Gama de albastru-verde este recomandata, deoarece este destul de bogata, gasim o varietate de nuante. Rochia poate fi turcoaz sau smarald, albastru ultramarin sau aqua – gama de culori este practic fara sfarsit. In plus, culorile hainelor pot fi combinate, cum va place, insa in afara de albastru si verde, puteti opta pentru o intreaga gama de culori pastelate – sampanie, bej, galben, galben pal, roz, etc. De asemenea nu poate lipsi nici combinatia de alb si negru si toate nuantele de gri. Foarte importanta este si alegerea de tesaturi si materiale, este bine sa alegeti materiale moi ca lana, catifea, casmir, piele de caprioara si alte tesaturi, precum matasea.

Berbec

Berbecilor le place sa atraga atentia altora, de aceea pot alege tinute in culori luminoase. Cea mai potrivita culoare este turcoazul, care poate fi prezent pe orice tip de haine: rochii de seara scurte si lungi, cu fante, pantaloni, fuste si bijuterii.

Citeşte şi HOROSCOP 2015: Ce trebuie să faci pentru a alunga ghinionul din viaţa ta, în funcţie de zodie

Taur

Pentru Taur sunt recomandate trusourile in culori bogate, mai ales albastru si verde, dar nu prea neobișnuite. Culoarea albastru simbolizeaza apa si poate fi prezenta pe fuste, esarfe si saluri. Accesoriile cu pietre verde-albastru nu trebuie sa lipseasca unei femei in zodia Taurului pentru ca aceasta sa straluceasca in noaptea dintre ani.

CITESTE continuarea pe BEWOMAN.RO.