HOROSCOP: Cum te influenţează Soarele şi Luna în funcţie de zodie

HOROSCOP: Astrologul Mariana Cojocaru iti spune cum te influenteaza Luna si Soarele in functie de semnul astral sub cate te-ai nascut.

25 mai 2014, 12:29
HOROSCOP: Cum te influenţează Soarele şi Luna în funcţie de zodie

Horoscop Berbec – Soarele potenteaza caracterul, personalitatea Berbecului si ii da ambitia care il duce spre succes. Iar Luna inseamna slabiciunea acestui nativ.

Taur – Taurul are ca principiu de baza Luna, care il fac pe acest notiv sa fie pofticios, iubaret si pus pe nebunii, in timp ce Soarele il fac sa fie statornic si interesat.

Gemeni – Gemenii sunt vorbareti, glumeti si neastamparati datorita Soarelui, dar Luna ii fac sa fie intuitivi si speculativi, in favoarea lor.

Rac – Racii au dominanta Luna care ii fac sa fie plini de emotii, afectuosi si extrem de adaptabili la tot ce inseamna relatiile din jur, in timp ce Soarele le ofera stralucire.

Leu – Soarele ii fac pe acesti nativi sa fie ambitiosi, orgoliosi, pretiosi, dar si pretentiosi. Ei nu pot trai si nu se pot multumi cu putin. Luna ii fac sa fie generosi, dar si foarte capriciosi. 

Fecioara – Fecioarele sunt sobre, curate, timide si spirituale datorita Lunii, in timp ce Sooarele ii fac pe acesti nativi sa fie cumpatati.   

Balanta – In cazul Balantelor, Soarele este la putere, ceea ce inseamna ca acesti nativi sunt drepti, in timp ce Luna ii fac sa-si doreasca parteneri de succes.

Scorpion – Scorpionii sunt plini de senzualitate si misteriosi deoarece sunt guvernati de Luna. Pe de alta parte, Soarele ii fac sa fie cam posesivi.

Sagetator – Sagetatorii sunt cu predominanta solariana, ceea ce inseamna ca sunt focosi si idealisti. Luna ii fac sa fie instabili si sa-si forteze norocul.

Capricorn – Capricornii au Luna in zodie opusa, deci acesti nativi au slabiciuni pe care nu ar trebui sa le arate niciodata. Pe de alta parte, Soarele ii ajuta sa-si mascheze slabiciunile.

Varsator – Varsatorii sunt aroganti si egoisti din cauza Soarelului, in timp ce Luna ii fac sa fie altruisti, prietenosi, cu simtul umorului.

Pesti – Luna le ofera acestor nativi sensibilitate si compasiune, in timp ce Soarele ii determina sa fie militanti social.

Sursa: kfetele.ro