HOROSCOP: Cum te vei simţi de Crăciun, în funcţie de zodia ta

Dacă vrei să ştii ce ţi-au pregătit astrele pentru sărbătorile de Crăciun, citeşte mai jos horoscopul pentru zodia ta.

RomaniaTV.net
24 dec. 2012, 11:32
HOROSCOP: Cum te vei simţi de Crăciun, în funcţie de zodia ta

Săgetător. Perioada Crăciunului va fi destul de tensionată pentru tine. Stresul, agitaţia şi toate pregătirile necesare te pot aduce în pragul unei căderi nervoase.

Capricorn. Aspectul astral al acestei perioade te îndeamnă să laşi în urmă obiceiurile alimentare nesănătoase.

Vărsător. Vei avea foarte multă energie de săbători, în special din a doua zi de Crăciun. Eşti foarte dispusă să faci vizite, să te distrezi şi să socializezi.

Peşti. De sărbători încep să te bântuie toate fantomele trecutului. Şi asta pentru că ai obiceiul de a te gândi la ceea ce ai realizat sau n-ai reuşit să realizezi în anul care se încheie.

Berbec. Călătoriile sunt foarte bine aspectate pentru tine. Scapi de momentele plictisitoare pentru tine, când trebuie să stai la masă alături de rude plictisitoare.

Taur. Vei reuşi să te apropii şi mai mult de cineva drag şi să transformi Crăciunul într-un minunat eveniment în doi.

Gemeni. Dorinţele tale referitoare la dragoste şi cuplu se vor împlini de acest Crăciun. Profită de aspectele favorabile pentru a avea sărbători minunate.

Rac. Perioada sărbătorilor va fi marcată de transformări pentru tine, în special în sfera sentimentală. Dar vei avea şi dorinţa de a face câteva modificări în stilul tău de viaţă.

Leu. Marte va intra în sfera relaţiilor tale chiar din a doua zi de Craciun, ceea ce îţi va amplica dorinţa de a te face remarcată, de a socializa, de a flirta.

Fecioară. Deşi pe tine febra pregătirilor pentru Crăciun te apucă de prin iulie, de data asta parcă nimic nu iese. Încearcă să te relaxezi şi să re bucuri de clipele frumoase alături de cei dragi!

Balanţă. Ai tendinţa de a cheltui foarte mult pe cadouri şi chiar să te împrumuţi pentru a-ţi satisface toate dorinţele. Nu uita, cadourile nu sunt totul!

Scorpion. Ai parte de transformări serioase de Sărbatori şi unele nu sunt tocmai simple. Acceptă tot ceea ce ţi se întâmplă şi, nu uita, totul are un scop.