HOROSCOP: Cum trebuie să te implici într-o nouă relaţie, în funcţie de zodia ta

Să te implici din nou într-o relaţie amoroasă după un eşec sentimental poate fi un lucru uşor pentru unii, însă dificil pentru alţii.

RomaniaTV.net
06 iul. 2018, 10:43
HOROSCOP: Cum trebuie să te implici într-o nouă relaţie, în funcţie de zodia ta

SAGETATOR

Cel mai bun mod de a atrage pe cineva este să continui ceea ce faci deja, adică să te distrezi.

Chiar dacă ţi s-a pus pata pe o persoană, asta nu înseamnă că trebuie să te axezi doar pe ea. Ai un stil care cucereşte pe aproape oricine, aşa că lasă-te purtată de val. Când te simţi bine cu tine, nu îţi pasă de ce gândesc oamenii despre tine şi nu încerci să impresionezi pe nimeni, iar atunci eşti şi mai atractivă. Această personalitate a ta lipsită de griji este ceea ce bărbaţii vor să descopere şi mai mult. Doar fii tu însăţi şi vei găsi iubirea!

CAPRICORN

Ca să te implici într-o nouă relaţie trebuie să găseşti acea persoană perfectă pentru tine.

Poţi da dovadă de multă afecţiune şi compasiune, iar cucerirea e momentul perfect pentru a scoate această latură a ta la iveală. S-ar putea să te simţi puţin ciudat atunci când ieşi din zona ta de confort, dar e cel mai bun lucru pe care poţi să îl faci. Fii în continuare curioasă pentru a ajunge să ai o relaţie profundă cu cineva. Celui pe care îl placi îi vei arăta acest lucru prin întrebări şi prin interesul tău despre el. Şi în acest mod îl vei cunoaşte mai bine.

Citeşte şi HOROSCOP: Acestea sunt cele mai fericite zodii. Nimic nu le strică starea de bine

VARSATOR

Cel mai bun mod de a cuceri pe cineva nou este să te laşi purtată de val.

Eşti o persoană unică şi interesantă, toţi cei apropiaţi ştiu asta. Acum, tot ce trebuie să faci este să le arăţi şi celorlalţi cât poţi fi de distractivă şi de diferită. Dacă eşti doar tu şi îţi faci prieteni înainte de orice alteceva, îţi vei da seama că dragostea e la fel de uşor de găsit. Poţi avea dubii atunci când vine vorba de a afla dacă eşti cu adevărat interesată de cineva, dar dacă chiar eşti, nu îţi fie teamă să îi arăţi acesc lucru bărbatului respectiv.

Citeşte continuarea pe Eva.ro.