HOROSCOP: Cum vă influenţează destinul ZODIA CĂSNICIEI VOASTRE

Momentul în care spui "Da" în faţa ofiţerului de stare civilă are un efect important asupra viitorului relaţiei tale. Zodia în care te-ai căsătorit îşi imprimă caracteristicile asupra vieţii voastre în doi, iar dacă urmează să faci acest pas, trebuie să alegi momentul ideal.

RomaniaTV.net
17 ian. 2013, 17:55
HOROSCOP: Cum vă influenţează destinul ZODIA CĂSNICIEI VOASTRE

Căsătoriile din Berbec. Împrumutaţi din curajul şi pasiunea zodiei berbecului, ceea ce vă ajută să treceţi prin viaţă fără să vă lăsaţi intimidaţi de probleme sau greutăţi.

Căsătoriile din Taur. Cei căsătoriţi în zodia taurului sunt învăluiţi de sentimente de securitate şi fericire, dar pot fi afectaţi şi de rutină.

Căsătoriile din Gemeni. Zodia gemenilor vă oferă capacitatea de a comunica foarte bine şi vă transformă în acel gen de parteneri care se înţeleg din priviri.

Căsătoriile din Rac. Partenerii îşi dedică o mare parte din timp activităţilor casnice şi îmbunătăţirii vieţii domestice.

Căsătoriile din Leu. Mândria şi orgoliul sunt cele mai sensibile elemente pentru voi. Acest semn guvernat de Soare va face ca relaţia voastră să fie admirată de cei din jur, dar şi voi să fiţi foarte mândri unul de celălalt.

Căsătoriile din Fecioară. Faceţi tot ceea ce trebuie la timp, sunteţi organizaţi şi chibzuiţi, ceea ce vă asigură numai reuşite. Trebuie să mai lucraţi şi la partea de pasiune şi exprimarea sentimentelor.

Căsniciile din Balanţă. Formaţi o echipă bazată pe dragoste şi respect. Dificultăţile care trebuie depăşite sunt legate de controversele şi discuţiile în contradictoriu.

Căsniciile din Scorpion. Vă cunoaşteţi cele mai adânci temeri sau dorinţe, iar viaţa voastră sexuală este în permanentă evoluţie. Vă place la nebunie să petrecţi mult timp în doi.

Căsniciile din Săgetător. Vă simţiţi minunat împreună, sunteţi mereu pe picior de plecare şi gata să încercaţi o nouă destinaţie. Călătoriile sunt foarte importante pentru voi.

Căsniciile din Capricorn. Situaţia materială este un subiect extrem de important pentru voi şi munciţi mult împreună pentru a ajunge acolo unde vreţi. Nu uitaţi de pasiune şi sex, pentru că sunt esenţiale.

Căsătoriile din Vărsător. Relaţia voastră poate fi neconvenţională, specială, iar interesele şi pasiunile comune sunt cele care vă aduc numai bucurii.

Căsătoriile din zodia Peşti. Sunteţi doi visători, iar asta vă face foarte populari şi simpatizaţi de cei din jur, care vă admiră spiritul tânăr.