Horoscop: Cum va reactiona dacă află că l-ai înşelat, în funcţie de zodia lui

Nicio relaţie nu este perfectă în ziua de azi, mai devreme sau mai târziu, unul din voi va călca strâmb. Dar, te-ai gândit vreodata cum va reacţiona dacă află că l-ai înşelat?

RomaniaTV.net
15 mai 2014, 08:42
Horoscop: Cum va reactiona dacă află că l-ai înşelat, în funcţie de zodia lui

Barbatii sunt foarte orgoliosi si nu accepta ideea sa fie inselati de partenerele lor, cu atat mai mult daca ei se dedica total relatiei. Astrele iti vin in ajutor si iti dezvaluie cateva caracteristici importante despre iubitul tau.

In functie de zodia in care s-a nascut, poti afla in ce fel va reactiona in momentul in care va afla ca l-ai inselat.

Berbec

Berbecul este un barbat foarte pasional, iar pentru el sexul conteaza in proportie de cel putin 80% intr-o relatie. Se considera foarte bun la pat si in mod sigur nu ar intelege ce motive ai putea avea sa-l inseli. Daca va afla ca ai facut acest lucru, Berbecul te va parasi fara sa stea pe ganduri si fara sa-ti tina prea multa morala.

Taur

Taurul este un adevarat gurmand al placerilor sexuale. Pentru el, sexul este cea mai importanta activitate intr-o relatie si in mod sigur nu va accepta sa-l inseli. Daca va afla ca ai calcat stramb, Taurul se va simti tradat si va considera ca nu ai pic de respect fata de el. Te va parasi fara sa clipeasca, insa va trece ceva timp pana sa i se vindece ranile.

Gemeni

Barbatul Gemeni este atat de preocupat de aventurile sale si despre povestirile pe care trebuie sa ti le spuna, incat nu va pricepe cu adevarat ce s-a intamplat. Fiind mai mereu cu capul in nori, nici nu isi va da seama daca tu l-ai inselat. Il poti pacali foarte usor. Daca se intampla sa afle, reactia lui va fi pe masura comportamentului sau: infantila.

Continuarea horoscopului pe Ele.ro.