Horoscop: Cum vei evolua în carieră în această toamnă

Nativa din Fecioară trebuie să fie mai atentă la cei din jur, în mediul profesional colegii ei ar putea să îi pregătească surprize neplăcute.

12 sept. 2015, 10:28
Horoscop: Cum vei evolua în carieră în această toamnă

FECIOARĂ

Încearcă să nu îţi pui bază în nimeni în această perioadă, ci mai degrabă ar fi indicat să munceşti de una singură. Nu fi naivă şi nu crede în promisiunile colegilor, aceştia ar putea avea intenţii ascunse! Nu lega prietenii în cadrul profesional, cel puţin în această toamnă!

BALANŢĂ

Nu vei obţine rezultatele mult dorite în această perioadă, însă nu trebuie să fii dezamăgită. Trebuie să ai rabdare şi să te adaptezi noilor reguli ce tocmai ţi-au fost impuse. Fă tot ce ţine de tine şi cu siguranţă succes nu va întârzia să apară!

SCORPION

Vei fi într-o permanentă competiţie în această perioadă, însă nu vei avea rezultate prea bune. Ar fi cazul să te linişteşti şi să încerci să te ocupi şi de celelalte planuri ale vieţii tale, deocamdată nu poţi face nimic mai mult pentru a evolua. Aşteaptă ocazia perfectă pentru a te afirma!

SĂGETĂTOR

E posibil ca în această perioadă să ai şansa de a-ţi schimba locul de muncă cu unul mult mai bun. Satisfacţiile vor fi atât financiare, cât şi personale, având din ce în ce mai multă încredere în forţele proprii. Trebuie să dai dovadă de mai mult curaj în acţiunile tale!

CAPRICORN

Încearcă în această perioadă să îţi faci mai multe planuri, decât să treci la acţiune. Graba strică treaba şi cu siguranţă asta ţi se va întâmpla dacă nu îţi calculezi fiecare pas pe care intenţionezi să îl faci. Păstrează o atmosferă armonioasă între tine şi colegi!

Citeşte mai mult pe eva.ro