HOROSCOP: Cum vei sta cu banii în 2013

Banii sunt un aspect de important in viata fiecarui om. Iata care sunt previziunile astrale pentru acest capitol, in anul 2013.

RomaniaTV.net
02 ian. 2013, 21:42
HOROSCOP: Cum vei sta cu banii în 2013

Berbec
Te vei bucura de o crestere a venitului tau, dar si a economiilor. E posibil sa primesti o mostenire si sa faci cateva cheltuieli din motive religioase. Nu este exclus sa pierzi o suma de bani, asa ca ai grija la investitii.

Taur
Veniturile si economiile tale vor fi pe plus in acest an. Cativa oameni influenti vor contribui la imbunatirea situatiei financiare. Exista sansele achizitionarii unor proprietati imobiliare. Potrivit previziunilor astrale, sunt posibile castiguri din surse neasteptate, castiguri la loterie sau mosteniri. La orice proiect sunt sanse de castiguri financiare.

Gemeni
Nu se anunta un an prea bun in ceea ce priveste banii. Efortul substantial depus nu este o garantie a castigurilor mari. Mai mult, se anunta unele cheltuieli suplimentare neprevazute. Potrivit previziunilor astrale, vei fi destul de stresat din pricina banilor in acest an. Asa ca este recomandat sa eviti riscurile de orice fel.

Rac
Veniturile tale vor creste, insa nu vei reusi sa pui de-o parte. Inca inainte de a obtine o suma de bani, ai deja cheltuieli pe lista de asteptare. Starea de sanatate a unui membru al familiei te poate faci sa cheltui o suma destul de mare. Este posibil sa faci o investitie, ceea ce va reduce din cuantumul economiilor. Vei primi sprijin financiar din partea partenerului de viata sau a unui partener de afaceri.

Leu
Veniturile tale vor fi mai mari decat anul trecut si vei putea sa economisesti. Este posibil sa apara o noua sursa de venit, care iti va consolida situatia financiara. Se intrevad sansele unei calatorii de afaceri din care vei avea numai de castigat. In cazul in care ai bani blocati, cu putin efort vei reusi sa-i deblochezi. Orice efort depui va fi rasplatit.

Citeşte mai mult pe Sfatulpărinţilor.ro