Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 11-17 iulie

Descoperă previziunile astrelor pentru zodia ta şi află dacă vei avea parte de cumpene în această săptămână!

08 iul. 2016, 07:58
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 11-17 iulie

RAC

Nu se anunţă veşti bune pentru tine pe plan sentimental în această perioadă. Certurile tot mai dese şi mai aprinse dintre tine şi partener vă vor duce relaţia pe punctul de a se destrăma. E important să îţi găseşti o ocupaţie care să te ţină întreaga zi în priză şi să nu mai ai ocazia de a despica firul în patru. 

LEU

Nu vei întâmpina cumpene în această săptămână, însă nici nu vei avea o dispoziţie generală prea bună. Simţi nevoia de mai multă afecţiune, iar lipsa unui partener de viaţă te aduce în pragul depresiei. Încearcă să ieşi din această stare cu ajutorul prietenilor tăi, din fericire ai o mulţime de oameni lângă tine care îţi pot oferi un alt tip de iubire. 

FECIOARĂ

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă rişti să ai probleme cu banii dacă nu dai dovadă de chibzuinţă. Eşti tentată să cumperi tot ce îţi place şi uiţi că ai planuri mari de viitor pentru care trebuie să te păstrezi. Ascultă de sfatul unei persoane care este mult mai raţională şi responsabilă decât tine cu privire la situaţia financiară!

BALANŢĂ

Vei întâmpina suficiente probleme în această săptămână încât să te simţi doborâtă spre weekend. Este doar vina ta dacă ajungi într-o astfel de situaţie, mai ales că ai tot fost sfătuită să renunţi la invidie, dar şi la critică. Acceptă-i pe cei din jurul tău aşa cum sunt şi ţine-ţi impulsivitatea sub control. Orice gest deplasat îţi va fi taxat!

SCORPION

Nu vei întâmpina cumpene în această perioadă, însă va fi o săptămână destul de încărcată şi stresantă pentru tine. Volumul mare de muncă te dă peste cap şi te extenuează înainte de mult aşteptata vacanţă. Chiar dacă trebuie să depui eforturi mai mari pentru a termina, este indicat să laşi totul în regulă şi să nu ai probleme la întoarcere. 

Citeşte mai multe pe eva.ro