Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 13-19 octombrie. Află ce spun astrele

HOROSCOP. Vezi ce piedici poţi întâmpina şi ce trebuie să faci pentru a le evita, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada care urmează.

10 oct. 2014, 03:16
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 13-19 octombrie. Află ce spun astrele

HOROSCOP BALANŢĂ

Încearcă să eviţi cearta în această săptămână, indiferent despre cine este vorba.Dacă vorbeşti calm şi clar, cu siguranţă poţi scăpa de o mulţime de probleme. Lucrurile se vor linişti pe măsură ce zilele trec şi greşelile se uită.

HOROSCOP SCORPION

Ai foarte multe lucruri de făcut în această săptămână, şi e posibil să cedezi încercând să le faci pe toate. Nervii îţi sunt puşi la încercare, şi dacă nu te controlezi cu siguranţă unele relaţii se vor strica iremediabil.

HOROSCOP SĂGETĂTOR

Totul merge bine săptămâna aceasta pentru tine, aşa că nu trebuie să te îngrijoreze nimic.Orice mică nemulţumite pe care o vei avea îşi va găsi rezolvarea în timp record. Unele probleme mai vechi îşi pot găsi rezolvarea, chiar dacă nu exact aşa cum ţi-ai dori.

HOROSCOP CAPRICORN

E posibil să primeşti o lovitură serioasă pe plan sentimental în această săptămână, şi cel mai probabil va fi vorba de infidelitate. Dacă îţi bănuieşti partenerul de acest lucru, atunci fă în aşa fel încât să afli adevărul. Abia apoi poţi lua o decizie.

HOROSCOP VĂRSĂTOR

E posibil să primeşti o veste proastă la serviciu, însă nici nu trebuie să o iei ca pe o tragedie. Chiar dacă rămâi fără loc de muncă sau ţi se dau mai multe sarcini pe acelaşi salariu, vei găsi cu siguranţă o modalitate de a ieşi învingătoare. Acţionează cu maturitate!

HOROSCOP PEŞTI

Nu vei întâmpina probleme în această săptămână, nu unele grave. Posibile discuţii în viaţa personală, însă nimic ieşti din comun faţă de cum era până acum. Poartă-te natural şi nu acumula frustrări!

HOROSCOP BERBEC

Nu va fi o săptămână bună din punct de vedere profesional, dar nici rea nu se poate spune. Posibile discuţii aprinse cu iubitul tău, iar dacă nu ştii să te controlezi, tot tu vei fi cea care pierde. Nu vor fi evenimente neplăcute remarcabile în această perioadă.

Citeşte mai mult pe eva.ro