Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 28 iulie-3 august. Află ce spun astrele

HOROSCOP: Vezi ce piedici poţi întâmpina şi ce trebuie să faci pentru a le evita, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada care urmează.

24 iul. 2014, 20:08
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 28 iulie-3 august. Află ce spun astrele

Leu (22 iulie – 22 august)

Nimic grav nu se anunţă pentru această perioadă, dar neplăceri şi un disconfort ridicat îl vei simţi din punct de vedere sentimental. Treci printr-o criză în care nu ştii ce vrei de la viaţă şi nu ştii în ce direcţie să o iei.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Cu cât eşti mai împăcată cu viaţa pe care o ai, cu atât vei fi mai fericită. Nimic nu îţi va creea probleme în această săptămână, sau cel puţin tu eşti ocolită de necazuri. Partea proastă este că cei din jurul tău sunt mai încordaţi şi va trebui să îţi baţi capul cu ei.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu vei întâmpina probleme în această săptămână, ci doar vei fi uşor confuză cu privire la viitorul tău. Nu ai activităţi importante, aşa că nici piedici nu ar avea de ce să existe. Priveşte totul cu calm şi aşteaptă să vezi ce se va întâmpla.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Ai grijă la serviciu, şeful tău nu pare a fi într-o formă prea bună. Fereşte-te cât poţi din calea lui dacă nu vrei să ai de suferit. Fă-ţi treaba bine şi îndeplineşte-ţi toate sarcinile, astfel vei putea evita orice neplăcere.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Te poţi simţi de câteva ori încordată în această săptămână, însă cei din jurul tău vor avea grijă să scapi de această stare. Stresul nu este atât de mare încât să pună stăpânire pe tine, de aceea te poţi considera norocoasă.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Piedica pe care o vei întâmpina în această săptămână ar putea fi proasta comunicare cu cei din jurul tău, mai exact cu colegii tăi de serviciu. Munca în echipă va fi dificilă, însă la final îţi vei da seama că a meritat tot efortul depus.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cei din jurul tău pot fi destul de dificili în această săptămână, de aceea nervii tăi sunt puşi la încercare.

Faptul că ei se răzgândesc tot timpul îţi poate creea neplăceri, aşa că trebuie să pui piciorul în prag. Nu ai timp de pierdut!

Citeşte mai mult pe eva.ro