Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 7-13 iulie. Află ce spun astrele!

Horoscop: Vezi ce piedici poţi întâmpina şi ce trebuie să faci pentru a le evita, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada ce urmează.

04 iul. 2014, 03:33
Horoscop. Cumpenele tale din săptămâna 7-13 iulie. Află ce spun astrele!

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Orice mică problemă pe care o vei întâmpina astăzi se va transforma în ceva imposibil. Din simplu va deveni complex, asta este marea piedică a acestei săptămâni. Încearcă să ţii totul sub control şi să te axezi pe ce este mai serios.

Leu (22 iulie – 22 august)

Nu te mulţumeşti cu puţin şi nu crezi în adevărul spus pe jumătate. Ori ştii totul, ori nimic, despre asta va fi vorba în această săptămână. Din păcate, din dorinţa ta de a afla totul şi din cauza întrebărilor pe care le pui vei descoperi că ai fost minţită de o persoană de la care nu te-ai fi aşteptat niciodată.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Ai multe planuri pentru această săptămână, însă familia ta nu va fi de acord cu el. Vor încerca să îţi pună piedici în realizarea lor tocmai pentru că le consideră riscante şi sunt mult prea grijulii cu tine.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Nu vei întâmpina deloc probleme în această săptămână, însă grijile care îţi apar mereu în minte te împiedică să te bucuri de prezent. Lasă viitorul deoparte şi încearcă să nu pierzi momente importante din viaţa ta.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Eşti mai puternică decât oricând şi nimic nu te doboară. Chiar dacă apar mici probleme în activităţile pe care le ai, nu este nimic atât de grav încât să te oprească din a obţine ce ţi-ai propus.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Nu ai prea multă energie, şi din această cauză vei fi nevoită să amâni multe din lucrurile pe care ţi le-ai propus. E drept, şi comoditatea sau chiar lenea pun stăpânire pe tine, însă o să pierzi oportunităţi grozave.

Capricorn (22 decembrie – 20 ianuarie)

Detaliile îţi pot pune capac în această săptămână, de aceea trebuie să te organizezi mai bine dacă nu vrei să ai parte de eşecuri. Nu ezita şi nu fii pesimistă, şi aceste două caracteristici îţi pot face rău pe plan profesional.

Citeşte mai mult pe eva.ro
loading...
Partenerii noștri