HOROSCOP: Cumpenele tale în dragoste, în 2013

Află care sunt cele mai tensionate momente pentru tine în 2013, din punct de vedere amoros. Descoperă în ce perioadă poţi avea probleme de natură sentimentală, în funcţie de zodia ta.

RomaniaTV.net
13 ian. 2013, 09:25
HOROSCOP: Cumpenele tale în dragoste, în 2013

Capricorn. Sfârşitul lunii aprilie se anunţă dificil pentru tine în dragoste, în 2013. Ai putea fi înşelată sau dezamăgită într-o relaţie nouă.

Vărsător. Cumpenele tale în dragoste ar putea să apară în prima jumătate a anului. Poţi fi minţită, înşelată sau îţi poţi oferi inima cuiva care nu merită.

Peşti– În luna iulie ai putea avea parte de cumpene anul acesta. Este valabil în special pentru cei care sunt în căutarea iubirii.

Berbec. În perioada iulie – septembrie 2013 poţi întâmpina probleme în viaţa sentimentală. Gelozia, posesivitatea şi unele secrete care ies la suprafaţă îţi arată că între dragoste şi ură este doar un pas.

Taur. Luna septembrie 2013 îţi aduce cele mai mari dificultăţi în dragoste. Dacă eşti singură, vei putea avea parte de o dezamăgire în amor. Cei care sunt căsătoriţi pot avea cumpene serioase în căsnicie.

Gemeni. Finalul lui 2013 va fi foarte sensibil pentru tine, din punct de vedere sentimental. Evenimentele neaşteptate care te bulversează sunt cauzate de aspecte astrale pe care le întâlneşti foarte rar în viaţă.

Rac. În ultimele luni ale lui 2013 vei avea parte de cele mai tensionate momente în viaţa ta sentimentală. Luna noiembrie este cea mai sensibilă din acest punct de vedere.

Leu. În 2013 te aşteaptă decizii importante în viaţa amoroasă şi, din fericire, nu vei avea parte de cumpene sau momente tensionate marcante.

Fecioară. Primele trei luni din 2013 vor avea o semnificaţie aparte pentru tine. Momentele dureroase, cauzate de dezamăgiri, minciuni sau secrete te vor pândi la orice pas.

Balanţă. În lunile martie şi aprilie ai putea întâmpina cumpene în viaţa ta amoroasă, mai ales dacă ai deja o relaţie stabilă.

Scorpion. Primele trei luni ale anului sunt cele care îţi pot aduce momente de cumpănă în viaţa sentimentală.

Săgetător. Finalul lunii mai 2013 va fi tensionat pentru tine în dragoste. Relaţia ta ar putea fi zguduită de propriile tale greşeli.