HOROSCOP: Cumpenele tale în funcţie de zodie

HOROSCOP: Vezi ce piedici poţi întâmpina şi ce trebuie să faci ca să le eviţi, în funcţie de zodia ta. Află care sunt previziunile pentru tine în perioada ce urmează.

05 iun. 2014, 19:51
HOROSCOP: Cumpenele tale în funcţie de zodie

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Nu ai deloc energie şi nu eşti capabilă să duci nimic la bun sfârşit. Nici pe plan sentimental, dar nici profesional lucrurile nu merg bine, însă nu este un capăt de lume. Totul va reveni la normal curând, de aceea orice piedică din această săptămână trebuie transformată într-un motiv de reîncărcat bateriile. 

Rac (22 iunie – 21 iulie)

Nu te juca de-a iubirea, problemele din mediul familial îţi vor pune capac în această săptămână. Micile certuri, poate chiar mari uneori cu partenerul tău îţi poate creea probleme serioase şi pe celelalte planuri. Încearcă să fii mai responsabilă şi să nu dai cu bâta în baltă.

Leu (22 iulie – 22 august)

E posibil ca în această săptămână să te întâlneşti cu unele probleme de sănătate. Orice mic indiciu şi orice răceală banală nu ar trebui ignorate, aşa că mergi la un medic chiar de la primele semnale de alarmă. Există riscul de a descoperi ceva mai serios, dar care poate fi rezolvat rapid dacă e descoperit în timp util.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Eşti foarte impulsivă în acest început de săptămână şi e posibil să ai discuţii aprinse cu un prieten de-al tău. Învaţă să îţi măsori cuvintele şi criticile, altfel rişti să îi îndepărtezi pe cei din jurul tău. Şi cu membrii familiei tale poţi avea probleme din aceleaşi motive, mai ales în weekend.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Va fi o săptămână bună pentru tine, poate chiar foarte bună. Stai bine cu dragostea, dar şi cu banii, aşa că bucură-te de fiecare în parte sau chiar combină-le. Cunoşti o altă latură de-a ta, una mult mai optimistă şi plină de încredere. Prietenii te vor înveseli şi mai tare în weekend.

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Traversezi o criză a vieţii tale profesionale, şi orice mică problemă îţi va părea enormă. Nu ai deloc încredere în tine, şi de aceea totul pare mai grav decât este. Trebuie să încerci să nu mai atragi atenţia asupra ta, un con de umbră te va ajuta să revii cu forţe proaspete. Vor veni şi zile mai bune.

Citeşte mai mult pe eva.ro