Horoscop: Cumpenele tale în luna aprilie, în funcţie de zodie

Horoscop: Vrei să ştii în ce aspecte ale vieţii tale ai putea să întâmpini dificultăţi în luna aprilie? Astrele îţi arată care sunt cumpenele cu care te-ai putea confrunta, în funcţie de zodia ta.  

25 mart. 2014, 22:39
Horoscop: Cumpenele tale în luna aprilie, în funcţie de zodie

Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Luna aprilie prezintă pentru tine un risc crescut pentru producerea unor evenimente neplăcute. Este vorba de mici accidentări, de conflicte şi certuri apărute parcă din senin. Încearcă să-ţi ţii în frâu impulsivitatea pentru a evita situaţiile tensionate.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Pentru tine cumpenele în luna aprilie au legătură cu viaţa amoroasă. Apar probleme în relaţia cu partenerul de viaţă. Simţi că nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Pe de altă parte, ar putea fi vorba de o situaţie neplăcută în care se află partenerul tău şi împreună trebuie să găsiţi o metodă ca să treceţi peste.

Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Starea de sănătate îţi poate pune probleme în luna aprilie. În a doua jumătate te vei simţi ceva mai lipsită de energie, iar Saturn, care se află în casa sănătăţii tale, ţi-ar putea cauza unele neplăceri. Odihneşte-te şi mănâncă sănătos.

Rac (22 iunie – 21 iulie)

În această lună trebuie să acorzi atenţie chestiunilor legate de bani, locuinţă şi proprietăţi. Nu lua decizii pripite şi evită orice fel de speculaţii. De asemenea, va trebui să fii de două ori mai atentă când semnezi un act important sau când faci o tranzacţie.

Leu (22 iulie – 22 august)

Cumpenele tale în luna aprilie pot avea legătură unele situaţii tensionate în care te implici. Evită certurile şi conflictele cât poţi de mult şi încearcă să vorbeşti pe un ton ceva mai temperat. De asemene, fii cât se poate de prudentă pentru că eşti predispusă la accidentări.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

În această lună te poţi confrunta cu unele presiuni financiare. Cumva trebuie să rezolvi unele probleme legate de bani, să faci rost de o anumită sumă sau să achiţi unele datorii. Este foarte important să ai un comportament responsabil în ceea ce priveşte banii.

Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)

Relaţiile şi viaţa de cuplu îţi pun cele mai serioase probleme în luna aprilie. Nu eşti deloc mulţumită de cum decurge relaţia ta şi ai tendinţa de a căuta iubirea în altă parte. Te poţi implica în situaţii destul de riscante, care te-ar putea aduce în pragul unui conflict de proporţii.
 
Cite;te mai mult pe eva.ro