Horoscop: Cumpenele tale în luna august, în funcţie de zodie

Citeşte horoscopul şi află care sunt cumpenele tale în luna august, în funcţie de zodie.

RomaniaTV.net
29 iul. 2016, 12:14
Horoscop: Cumpenele tale în luna august, în funcţie de zodie

Leu

Vei întâmpina numeroase probleme luna aceasta şi nici un plan al vieţii tale nu va fi la adăpost. Pe plan amoros nu sunt excluse tensiunile dintre tine şi partener, dar situaţia nu este atât de gravă precum pare. Pe plan financiar e nevoie de multă prundeţă dacă nu vrei să pierzi o sumă importantă de bani, iar sănătatea îţi creează destule neplăceri din cauza stresului şi ai impulsivităţii tale!

Fecioară

Nu vei întâmpina cumpene în această lună, însă la capitolul sănătate nu stai excepţional.Trebuie să ai mai multă grijă de tine! Toate neplăcerile pe care le vei avea vor fi provocate de tine şi de lipsa ta de interes cu privire la un stil de viaţă echilibrat. Dacă alegi să ai o alimentaţie corectă şi să faci mai mult sport, doar atunci vei fi plină de energie!

Citeşte şi  HOROSCOP URANIA AUGUST 2016: Uranus retrograd, Mercur în zodia Fecioarei, ce influenţe astrologie au loc

Balanţă

Nu excelezi pe niciun plan al vieţii tale, însă nici nu ai parte de cumpene în luna august. E nevoie de mai multe compromisuri pentru ca atmosfera din sânul familiei să fie liniştită, dar nu vei regreta dacă alegi să le faci. Cu banii trebuie să fii atentă şi să începi să îţi faci rezerve pentru zile mai puţin bune!

Scorpion

Vei întâmpina cumpene pe plan financiar în această lună, cel mai probabil o datorie pe care nu poţi să o achiţi îţi va pune capac. E nevoie de sacrificii şi multă alergătură ca să poţi rezolva problema pe moment. Încearcă să te zbaţi pentru a ieşi la liman!

Citeşte mai mult pe eva.ro