HOROSCOP: Cumpenele tale în luna octombrie, în funcţie de zodie

Vrei să ştii dacă rişti să întâmpini probleme în luna octombrie? Astrele îţi spune ce cumpene ai putea avea, în funcţie de zodia sub influenţa căreia te-ai născut.

26 sept. 2013, 13:23
HOROSCOP: Cumpenele tale în luna octombrie, în funcţie de zodie

Balanţă. Banii sunt principala ta sursă de griji în luna octombrie. Din fericire, a doua parte a lunii pare să aducă veşti mai bune în plan financiar.

Scorpion. Nu stai prea bine cu sănătatea în luna octombrie. Cu energia eşti la pământ, iar imunitatea nu este deloc la cote înalte.

Săgetător. La locul de muncă apar unele probleme care ar putea să-ţi afecteze imaginea sau popularitatea. Cineva poate încerca din umbră să-ţi ştirbească credibilitatea.

Capricorn. Lipsa banilor şi tensiunile de la locul de muncă sunt principalele cumpene pentru tine în luna octombrie. Te concentrezi cu dificultate şi nu ai la fel de mult spor ca până acum în îndeplinirea sarcinilor de serviciu.

Vărsător. Eşti mai impulsivă ca de obicei, iar aceasta ar putea fi cauza cumpenelor tale în luna octombrie. Este vorba în primul rând de probleme de imagine.

Peşti. Te numeri printre puţinele native ale zodiacului care se bucură de o perioadă liniştită şi cu mai multe realizări decât eventuale neplăceri.

Berbec. Unele conflicte pot să-ţi dea planurile peste cap, iar reacţia unor oameni cu care colaborezi te poate dezamăgi.

Taur. Viaţa ta sentimentală este serios afectată în luna octombrie. Vei avea de îndurat momente dificile şi va trebui să iei decizii nu tocmai uşoare.

Gemeni. În luna octombrie, problemele de la locul de muncă ar putea să fie marea ta preocupare. Apar situaţii încordate, primeşti noi atribuţii pe care nu ţi le doreai şi care nu îţi aduc beneficii reale.

Rac. Cumpenele tale au legătură cu dificultăţile din viaţa de cuplu şi cu necesitatea de a discuta chestiuni importante, care vă privesc pe amândoi.

Leu. Cumpenele tale din luna octombrie au legătură cu starea de sănătate. Este necesar să ai grijă de tine, să urmezi un regim alimentar echilibrat şi să fii la zi cu analizele.

Fecioară. În luna octombrie, cumpenele în viaţa profesională se vor ţine lanţ. Ai parte de tot felul de evenimente care îţi dau planurile peste cap, te stresează şi te îngrijorează.