Horoscop. Cumpenele tale în săptămâna 22-28 iunie

HOROSCOP: Nativa din zodia Capricorn poate avea dificultăţi la locul de muncă. Nu reuşeşte să comunice eficient cu colegii de serviciu, iar din această cauză pot apărea neînţelegeri şi conflicte

18 iun. 2015, 20:41

GEMENI

Agitaţia de la locul de muncă reprezintă principalul motiv de îngrijorare pentru această săptămână. Te vei simţi copleşită de tot ceea ce ai de făcut şi de schimbările care te pot afecta. Încearcă să-ţi păstrezi calmul şi să te organizezi mai bine pentru a finaliza tot ceea ce ai început.

RAC

Latura emoţională va fi ceva mai tulbure în această săptămână. Te bulversează acţiunile şi vorbele celor din jur şi petreci prea mult timp analizând fiecare cuvânt şi descifrând fiecare gest. Ca să nu-ţi distrugi complet starea de spirit este de preferat să te detaşezi.

LEU

Cumpenele tale din această săptămână au legătură cu schimbările majore şi neprevăzute care au loc în viaţa ta, în special la nivel profesional. Trebuie să faci faţă multor provocări ceea ce te face să te simţi încolţită şi neputincioasă.

FECIOARĂ

Cumpenele tale vor fi în această perioadă legate de relaţia cu persoana iubită şi de dificultăţile prin care treceţi. Nu te simţi în stare să mergi mai departe, dar nici nu eşti dispusă să renunţi. Este necesar să-ţi aduni forţele şi să te gândeşti cu mare seriozitate la ceea ce îţi doreşti de la viitor.

BALANŢĂ

Vei avea parte în această săptămână de unele cumpene în viaţa ta amoroasă. Relaţia cu partenerul de viaţă scârţâie, iar tu vei fi nevoită să pui piciorul în prag şi să-ţi schimbi atitudinea pentru a rezolva ceea ce nu merge.

Citeşte mai multe pe eva.ro


loading...
Partenerii noștri