Horoscop: De ce nu eşti fericită, în funcţie de zodie

Află de ce nu eşti fericită în funcţie de zodia ta!

RomaniaTV.net
05 oct. 2016, 12:51
Horoscop: De ce nu eşti fericită, în funcţie de zodie

Balanţă

Motivul nefericirii tale este că nu găseşti un echilibru între viaţa ta sentimentală şi cea profesională. Nu eşti dispusă să faci compromisuri, însă le vrei pe toate. Pentru tine sunt două lucruri extrem de importante pe lume: munca pe care o faci şi persoanele pe care le iubeşti. Din această cauză, energia ta este uşor de consumat fie de una, fie de alta. Trebuie să te mulţumeşti cu puţin din fiecare pentru a fi fericită!

Scorpion

Tu simţi intens tot ce gândeşti, iar acest lucru poate deveni o problemă atunci când nu reuşeşti să îţi gestionezi ideile impulsive şi iraţionale. Nu ai cum să controlezi ce gândeşti sau ce gândesc alţii, însă e important să ştii să alegi pe ce să te concentrezi. Întotdeauna vei simţi mai mult decât o fac ceilalţi, însă asta nu înseamnă că trebuie să te laşi ghidată de asta!

Citeşte şi  Horoscop: Află ce ai fost în altă viaţă, în funcţie de zodie

Săgetător

Motivul nefericirii tale este frica de a nu putea să faci ceea ce îţi doreşti cu adevărat. Tot ce vrei mai mult pe lumea aceasta este să fii constant în mişcare şi eşti însetată după noi experienţe, iar dacă acestea îţi lipsesc, tu nu ai cum să fii fericită. Indiferent de planurile vieţii tale, tu tânjeşti după aventură!

Capricon

Pentru tine, fericirea constă în rutină, în ceea ce faci şi unde te duci, zi de zi. În schimb, nu vei fi fericită dacă nu faci toate aceste lucruri care îţi plac într-o casă frumoasă, alături de un partener care te iubeşte şi având un job la care mergi cu pasiune. Îţi place stabilitatea, aşa că lupţi să nu îţi fie zdruncinată.

Citeşte mai mult pe eva.ro